![]() |
Asırlık Senin Yalnızlığın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Asırlık Senin Yalnızlığın![]() GözLerimin içine baktı ve dedi;"AsırLık senin yaLnızLıqın ![]() ![]() Kalakaldım ![]() ![]() ![]() AsırLıkmış yaLnızLıqım! ![]() ![]() ![]() 'AsırLarca sürecekmiş' öyle dedi ![]() ![]() 'Ama ben bunu haketmedim' dedim ![]() ![]() Korktu, dinLemedi ![]() ![]() 'HakLıLıqım qün yüzüne çıkarsa, yaLnızLıqa Leke sürüLürmüş' ![]() ![]() ÖyLe dedi, dinLemedi ![]() ![]() Oysa suçum yoktu benim ![]() ![]() Aşkı öLdürmedim, sevdayı kirLetmedim ![]() ![]() Terketmedim aşkı, o beni terkedene kadar ![]() ![]() ![]() ÖyLeyse suçum neydi benim?? Neden ezeLden beri boş koLLarım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Suçum ![]() ![]() AsırLar öncesindeymiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() YaLın bi sevda biLe yaşayamamakmış ![]() ![]() Kısacası "yaLnızLık ![]() ![]() Suçumu bana hüküm verenLer biLe hatırLamıyor şimdi ![]() ![]() 'Ne zaman bitecek bu yaLnızLık?' diyorum ![]() ![]() ALdıqım cevap "Ne zaman başLadıqını unuttuk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BiLiyorLar hakLıLıqımı ![]() ![]() ![]() ![]() Ama dinLemiyorLar ![]() ![]() 'HakLıLıqım qün yüzüne çıkarsa aşkın adaLetine Leke sürüLürmüş' ![]() ![]() diyorLar ![]() ![]() DinLemiyorLar ![]() ![]() Ve dava açtım tüm hak ediLmeyen yaLnızLıkLara ![]() ![]() Davacıyım aşkın bu kafasına qöre işLeyen adaLetinden ![]() ![]() Bu hiç hakkı oLmadan can yakan suretinden ![]() ![]() ![]() ![]() Kazanacaqım bu davayı ![]() ![]() ![]() Atacaqım sırtımdan Leke sürüLecek yaLnızLıqı ![]() ![]() Dünyayı dize qetirecek kanıtım ![]() ![]() ![]() Kanıtım: "AsırLık yaLnızLıqım ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|