![]() |
Bir &Quot;Sen &Quot; Diyor Yürek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir &Quot;Sen &Quot; Diyor YürekKayıp gitsede elimden yıllar Son birkez daha Sana baksın gözlerim ![]() ![]() Yokluğunla avutmuş olsamda yüreğimi yıllarca Son bir kez daha bırakayım avuçlarına ![]() ![]() Giderken söylediğin sözler aklımda hala ![]() ![]() Ben hergün Onlarda ararken seni Sen kayıp şehirlerin yitik akşamlarında boğuluyordun ![]() ![]() Şimdi Soğuk kaldırımları ıslatan yağmura inat gözyaşlarım süzülüyor yanaklarımdan ![]() ![]() Yıldızlar isyan ediyor yokluğuna ![]() ![]() Sigaramdan Bir nefes istiyorum Çekiyorum seni içime hiç durmadan ![]() ![]() ![]() Akşamlar zor be sevgili ![]() ![]() Usulca çekilirken herkes Sevdiğinin yüreğine yolunu kaybetmiş bir yolcu misali sığınacak bir liman arıyor bu yürek ![]() Sana ve bana dair ne varsa Yaktım sen giderken ![]() ![]() Belki yokluğunla üşüyen kalbim anılarınla ısınır diye ![]() ![]() Tek bir şey kaldı geriye ![]() ![]() Küllerin ![]() ![]() Elimde avucumda kalan tek şeydi sana dair ![]() ![]() Birde eskimiş bir resim ![]() ![]() Odam soğuk Nefessiz ![]() ![]() Gittiğinden beri senden başka bir Yürek değmedi Sevdama ![]() ![]() Kabul etmedi başka ellerin varlığını ![]() Yakamozlar bile sen gittiğinden beri gülümsemiyor yüzüme ![]() ![]() Bir "Sen " diyor yürek Bir sen ![]() ![]() ![]() Gelişin olurmu bilmem Sen gittiğinden beri ben Kıyıya vurmuş bir gemi gibiyim ![]() ![]() Dümenim kırık ![]() ![]() Sol yanımdan darbe almışım Toparlanmıyor yürek ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|