![]() |
ßulamiyorum. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ßulamiyorum.![]() kendimde birşeyler arıyorum ![]() ![]() ![]() ama bulamıyorum ![]() ![]() ![]() arıyorum çünki kaybolmuşum ![]() ![]() ![]() yüreğinin ıssız ve karanlık odalarında ![]() ![]() ![]() bir ses bir soluk arıyorum ![]() ![]() ![]() beni bana; benia kendime getirecek ![]() ![]() ![]() kendimi ararken sende kaybediyorum sevgimi ![]() ![]() ![]() seni kaybettiğimi düşünürken ![]() ![]() ![]() hatırlıyorum kendimi aradığımı ![]() ![]() ![]() kendimdeki seni bulamadığımı ![]() ![]() ![]() nerdesin yar ![]() ![]() ![]() oysa nasılda saklamıştım seni herkesten ![]() ![]() ![]() bulamasınlar diye köşe bucak saklamıştım sevdamı ![]() ![]() ![]() ama nerden bilirdim ![]() ![]() ![]() aslında kendimi kaybettim sanarken ![]() ![]() ![]() senin benden vazgeçtiğini ![]() ![]() ![]() aslında sen benden giderken benide götürdüğünü ![]() ![]() ![]() bulamıyorum işte ![]() ![]() ![]() ne kendimi ![]() ![]() ![]() ne seni ![]() ![]() ![]() nede senle dolu yüreğimi ![]() ![]() ![]() arıyorum ![]() ![]() ![]() bulamıyorum ![]() ![]() ![]() bulan olursada artık istemiyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|