![]() |
Bυ ѕOn мEĸтυP Ve вυ ѕOn HαYĸιRιѕ ! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bυ ѕOn мEĸтυP Ve вυ ѕOn HαYĸιRιѕ !Bυ ѕon мeĸтυp ve вυ ѕon Hαyĸιrιѕ ! Merhaba Sevgilim ![]() ![]() ![]() Öncelikle Gecmis olsun ikimizede büyük bir depremden kurtuldu yüreklerimiz ![]() Bu Son Mektubum Sana Son feryadlarim ve son haykirislarim icimde bir umut var hala Belki beni duyarsin diye ! Baslikta Sevgilim dedim sana Degilsin artik biliyorum ![]() Ama benim Gözümde Sen haLa Benimsin Ben hala alisamadim cünkü Sensizlige Ben hala kabullenemedim bu Bitisligi ![]() ![]() ![]() Ve ![]() Sen gideli cok olmadi aslindaama simdiden öyle özledimki Seni Gidisini Hatirladigim Her An boguluyorum Nefessiz kaliyorum sanki Hani diyorum Hani Neredesin ? Hani Hep yanimda kalacaktin Sevgilim Hani Biz hic bitmeyecektik Hani Dünya Bir Yana Ben bir yanaydim Hani Cehennemde bile benimle yanmaya raziydin Hani Sevgilim H a n i Hani nerede verdigin Sözler ? Ne yani Yalanmiydi Hepsi Ne yani yarim kalan bir masalmiydi bizimkisi ? yasanan bir rüyamiydi ? olamaz sevgilim Yani olmamali o ellerin sarilirdi boynuma ![]() Kiyamazdi bana dokunmayaBensizligi düsünür ve Aglardin sol gögsümde ![]() Madem okadar kolay olacakti Neden isLattin gögsümü be sevgilim ha N E D E N N e d e n N e d e n Ne kagitlar yeter sevgimi anlatmaya ![]() ![]() Neyim var neyim yoksa aldin gittin ![]() Bir Resmin bile kalmadiki onunla avutayim Kendimi ![]() Ulasirmi bu mektup Sana Sevgilim ? Bak gözyaslarim damliyor kagit'a Eline alip okurmusun ? dokunurmusun gözyaslarima ? Sizlarmi Yüregin benim Yüregim gibi ? Yanarmi avuclarin ? Bir bilsen kalem tutan ellerim nasil titriyor ![]() ![]() ![]() Bir bilsen nasil hickiriklara boguluyorum her gece Nasil Yandigimi bir Bilsen sevgilim AH Bir Bilsen ! Pencereden Disari Baksamda Sokagin Basinda Seni Görsem Keske Adim Adim Yaklassan Ve ben kosa kosa sana sarilsam Keske keske * ![]() Birdaha hic göremiyecekmiyim Seni Sevgilim ? Birdaha benim oLamiyacakmisin ![]() ![]() Sen hala Benimsin Sevgilim B E N I M Nasil Dayanirim söyle bana N a s i l ? Bir baskasinin sana sarilmasina izin vermem / veremem ![]() ![]() ![]() Belki Ben artik Senin degilim ama baskasininda olmam / olamam ' S e v g i l i ' sifati yakismaz Senden Baskasina ![]() Senden Baskasi Yakismaz Yanima ! Ne Yani Birtanem ASK miydi bu ? Bu yasanilan Aciya Ask mi diyorlar? Mutluluk bilirdim ben ASK´i Sevinc huzur bilirdim ![]() ![]() ![]() Neden söylemedi bana kimse ASK Aci cekmek Diye ? Böylesine Dermansiz bir Dert icinmi Ugrastik biz sevgilim ? Aci Cekmek icinmiydi onca Caba onca Hasret Onca Sábr Onca Gözyasi ? Herseye Ragmen Iyiki diyorum birtanemIyiki tanimisim Seni Ve iyiki sevmisim deliler Gibi ![]() Yoksa Nasil taniyacaktim Gercek ACI ´yi Tesekkürler sevgilim Bu acimasiz hayata Gözlerimi SEN actin ![]() ![]() Demekki Sevenler böyle yanarmis Görüyormusun Birtanem Kaderimizde Ayrilikta varmis ![]() ![]() ![]() Hicbirseyin teLafisi yoktur aslinda ![]() Gururumu ayaklarimin altina aldimBak Yalvariyorum Herkesin Gözleri Önünde G e L sevgilim ne olur G e L ![]() ![]() ![]() Olmuyor Iste Yapamiyorum Sensiz Gel ve Biraz Daha Sev Beni ![]() ![]() Istemiyorum Kimseleri Sadece Sen ol Sevgilim Sadece SEN ! ´´Anladimki Özlemden hickimse ölmüyor ama ben ölüyorum ![]() Ve Simdi Elim kolum bagli bu Özlemi Bu Hasreti Bu Aciyi Dindirmeni Bekliyorum `` *Son bir Mektup Yazdim Sana Ama Adresini bile bilmiyorum aslinda ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|