![]() |
Ertelenmiş Bir Sevgi Borçlusun Bana Hayat..! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ertelenmiş Bir Sevgi Borçlusun Bana Hayat..!![]() Ertelenmiş bir sevgi borçlusun bana hayat sımsıcak kavuşmalar borçlusun ![]() ![]() Hiçbirzaman karşı çıkmadım sana ![]() yaşadığım acılar var ve onlar kadar varoldum ![]() yaşatacaksın biliyorum zamanı geldiğinde ama yinede yalnızlığımla yaşıyorum seni ![]() ![]() İşte senin farkında olmadan yarattığın eserim ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zaten hep itilmiş duyguların gölgesinde yaşanıyor aşk acısı ![]() beyninde seviyor önce beyninde haykırıyor sevgi sözcüklerini sonra sonrası yok ![]() ![]() ![]() ![]() Anlasana ertelenmiş bir sevgi borçlusun bana hayat ![]() görmiştim ilk kez bulutları ise beyaz olarak hatırlıyorum hala ![]() ![]() Sorgulayamadığım sadece çocukluğum kaldı birde masumca seven yüreğim ve gecenin karanlığı kaldı ellerimin arasında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bana inat tüm yaşattıkların hep şahitsiz hep soğuk hep buruk gülüşmelerde kaldı ![]() ![]() ![]() Ertelenmiş bir sevgi borçlusun bana hayat sadece bir yudum sevgi |
![]() |
![]() |
|