![]() |
Sen Vurdunda Ben Ölmedimmi ? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sen Vurdunda Ben Ölmedimmi ?Yokluğunda ne ateşleri hasretinle yaktım da Bir seni yakamadım,beni yaktığın gibi Çölde su,mahpusta gün,oruçta ekmek gibi bekledim seni Sende araya korkular koydun ![]() Yasaklar koydun ![]() ![]() ![]() Bitmez tükenmez engeller koydun ![]() ![]() ![]() Şimdi nerdesin diye sakın sorma SEN ÇAĞIRDIN DA BEN GELMEDİM Mİ? Sen varken darılmazdım çiçeksiz baharlara, Yağmurlu havalara ![]() ![]() ![]() Sen varken Bakıp içlenmezdim tren istasyonlarına Otobüs duraklarına ![]() ![]() ![]() Sen varken ayrılanlara ağlamazdım ![]() ![]() ![]() Yıkılmazdım biten sevdaların ardından Gidenlere küsmezdim Kalanlara acımazdım ![]() ![]() ![]() Sen varken böyle üşümezdim-titremezdim Masumdum,çocuklar gibi Böyle delirmezdim-küfretmezdim ![]() ![]() ![]() Hele ölmeyi hüç düşünmezdim ![]() Şimdi soruyorum sana Adı sevdaysa bu cehendemin SEN YAKTIN DA BEN YANMADIM MI? Biliyorsun Bütün acılarına``yeşil ışık``yaktım olmadı Bütün korkularına ``arka çıktım``olmadı Dağlara merdiven dayadım olmadı ![]() Haziranda kar oldum yağdım avuçlarına olmadı Sevdim olmadı-yandım olmadı-taptım olmadı ARTIK BENDEN PES BU AŞKIN BİLETİNİ İSTEDİĞİN GİBİ KES Nasılsa gidiyorsan Biliyorum git ![]() ![]() ![]() Ama ardında Ağlaya bir çift göz Paramparça bir yürek Ve yıkılmış bir dağ görmek istemiyorsan Çek silahını-daya sırtıma Titrersem namerdim ![]() ![]() ![]() SEN VURDUN DA BEN ÖLMEDİM Mİ? Ahmet Selçuk ilkan |
![]() |
![]() |
|