![]() |
Derinden Seversen Acıların Derin Olur... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Derinden Seversen Acıların Derin Olur...Güvenirsin çok sevrsen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama bu topraklarda böyle sevdiğin için hata yaptığını çok sonraları anlarsın ne yazık ki ![]() İnsanların casus gibi sahte kimliklerle ortalarda dolaştığı bir coğrafyada, seni anlayacak insan sayısı iki elin parmağını zor geçer ![]() Bunun içindir ki, çok seversen çok acı çektirirler sana ![]() Çok sevdiğin için sevgin kullanılır ![]() Çok sevdiğin için saf muamelesi görürsün ![]() ![]() Sevdiğin için özgür bırakırsın ![]() ![]() Çok sevdiğin için elinden geleni yaparsın ![]() ![]() Gözün ondan başkasını görmez çok sevdiğin için ![]() ![]() Çok sevdiğin için kimseyle kıyaslamazsın sevgiliyi ![]() ![]() "Adam gibi" sevmenin yasaklandığı bir yerde, ne kadar sevrsen o kadar acı çekersin ![]() Ve sevdiğin için kıyamazsın ![]() Ama sevdiğin için kıyarlar sana ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Derinden Seversen Acıların Derin Olur...Sonbaharı yaşamadan kış doldu ceplerime ![]() ![]() ![]() Hergün kar yağıyor da o karda yürüyemiyordum artık! Üşüdükce içime kapanıyorum ![]() ![]() ![]() sonra sinirlenip yazdıklarımla sigarami yakıyorum! Gözlerden uzak olmalıyım ben, sözcükler bana ulaşmamalı, duymamalıyım o garip şiirleri ![]() Bir saatlik derin uyku için herşeyi vermeliyim ![]() Ufacık bir cocuk gördüm yolda giderken ![]() Ufacık bir öpücük kondurdum yanağına, üşüdüm ![]() ![]() ![]() Ihtimal ki arkamdan kimse bakmıyordu ![]() Evet evet ![]() ![]() gitmeliyim artık, avutmalıyım kendimi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Derinden Seversen Acıların Derin Olur...Nerede olursan ol yüreğimdesin" demiştin ya ![]() ![]() ![]() İnanmıştım ![]() ![]() ![]() Yanıldığımı,ansızın ![]() ![]() ![]() Bir nefes de ![]() ![]() ![]() Beni soluksuz bıraktığında anladım ![]() ![]() ![]() Anladım ki Çok uzağım yüreğinden,benliğinden,ruhundan ![]() ![]() ![]() Sesim kısıldı haykıramıyorum ![]() ![]() Sokaklarda yankılanan feryatlarımı duymuyorum ![]() ![]() Çaresizlikten mi kısıldı sesim ? Yok sa sensizlikten mi? "Nerede olursan ol yüreğimdesin" demiştin ya ![]() ![]() ![]() İnanmıştım ![]() ![]() ![]() Sayıklıyorum ![]() ![]() ![]() "Yoksun işte yoksun " ![]() ![]() ![]() Gözyaşları bitti sanılır ![]() ![]() Yürek yanılır,göz aldanır ![]() ![]() Yaşların sessizce yüreğe doğru aktığını görebilen var mıdır ? Özlemekten yorulunca geriye ne kalır yüreklerde ? Bende ruhumu alev alev yakan bir çift siyah göz kaldı senden geriye ![]() ![]() ![]() Derin,dipsiz,sonsuz ![]() ![]() ![]() İçinde kaybolmaktan korktuğum ![]() ![]() Kıvılcımlar saçan ![]() ![]() Yıldızları bile kıskandıran bir çift göz ![]() ![]() ![]() Sayıklıyorum ![]() ![]() ![]() "Yoksun işte yoksun " ![]() ![]() ![]() "Yüreğindeki sevgi kırıntılarını atıp cebine,dudağında boş bir ıslık,gözlerinde sahte arayışlarla ne de kolaymış gitmeler ![]() ![]() ![]() Sen gidince anladım ![]() ![]() ![]() Sen boynu bükük,kırık dökük sevgilerden arınırken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bunu anladığın gün otur bir kayalığın üzerine seyret denizi ![]() ![]() Sor ona ![]() ![]() Köpük köpük sitemle anlatacaktır öfkeli yanlızlığının sebebini ![]() ![]() Ve biliyorum ![]() ![]() O gün anlayacaksın ![]() ![]() Ardında bıraktığın yüreğin;aslında tüm denizleri kuşattığını ![]() ![]() ![]() Son bir hamle yaparak ardına bakacaksın ![]() ![]() Gözlerimi arayacaksın delice ![]() ![]() " Affet ![]() ![]() ![]() ![]() "Nerede olursan ol yüreğimdesin" demiştin ya ![]() ![]() ![]() İnanmıştım ![]() ![]() ![]() Simdi sen gideceksin, git Güzelliğini, ulaşılmazlığını al ve git Bırak beni eski kışımda Yarınımı götür Gençliğin o yara almaz bencilliğine git İçinde gitgide büyüyen o yalnızlık kurdunu Güzelliğine dadanan o hastalıklı hüznünü Bırak ve git ![]() ![]() ![]() Kibirli arzularına, altın gölgedeki kusursuz yüzüne Yillar sonra yaşayacağın Unutuluşları, o acımasız kışları bırak ve git ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Derinden Seversen Acıların Derin Olur...Yitip giden neydi koskoca boşlukta ![]() ![]() ![]() her zamankinden çok koydu! bu ilk değildi bu sonda olamazdı ![]() ![]() ![]() sen yokken o vardı oydu sensizken beynimi kemiren ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() artık geri dönüş o kadar kolay ve yakın değil ![]() ![]() ![]() ![]() karşında! Varlığın, yokluğun umrunda sanma!Alakası yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bana koyan gururumu ezip geçmen ![]() ![]() ![]() ![]() Hata senin yanlış senin ama ben senin değilim bunu unutma! Hiç bi zamanda olmam ![]() düşmem ![]() ![]() kadar ince değil ![]() ![]() Ben seni değil, sen beni haketmedin! hakedicek bişeyde yapmadın!hiçbişeye değmezmişim ![]() ![]() ![]() ![]() senin söylediğin gibi!işte sen busun işte sen bu kadar adamsın ![]() ![]() ![]() benden bukadar biz bittik bari beni bana bırak öyle Git ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Derinden Seversen Acıların Derin Olur...YABANCILIĞIN ![]() ![]() ![]() Her şey ne kadar yabancı şimdi bana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaybedişlerim yüreğimin yanında aklımı da sana vermemle başladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi yabancılığın yüreğimi kanatan bir öyküdür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O yabancı yerde, yabancılığınla, kendine yakın sandığın ama çok uzak olan o yabancıyla asla mutlu olamayacaksın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Varlığının ya da yokluğunun anlamı yok artık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Derinden Seversen Acıların Derin Olur...anlamalıydım! Ben üzüldügümde kılını bile kıpırdatmadan sadece işin düştügünde aramandan anlamalıydım sevgisizligini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İki kişilik kocaman bir boşluktansa sensizligi ve yalnızlıgı tercih ediyorum!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Derinden Seversen Acıların Derin Olur...Suskunluğunu bozup haykırmak istedi genç kadın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aslında yüreğinde güller, sümbüller, menekşeler,karanfiller rengarenk açmıştı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yürek yanmayınca, göz yaşarmaz ya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayalleri vardı herkes gibi sevinçleri, mutlulukları ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi yüreğindeki çığlıkları, isyanlarını bohça yaptı uzun bir yolculuğa çıktı sessizce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Derinden Seversen Acıların Derin Olur...Aşk bu dünyanın ölçüleriyle açıklanamaz sevgili ![]() ![]() ve içimizdeki o çok eski bir şeye dokunur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşkta yarın yoktur sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hindistan'da Ganj Nehri'nin kıyısında yakılan yoksul adamın hissettikleri de onunladır, yitirdikleri de ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşkın kültürlü olmakla, bilgili olmakla da ilgisi yoktur sevgili, kanımıza karışan ilkel acı, o yaban ağrıyla hiçbir kitabın yazmadığı hakikatlere daha yakınızdır, inan ![]() ![]() ![]() Kim demişti hatırlamıyorum, aşk varlığın değil, yokluğun acısıdır diye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk çok eski bir şeydir sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnsan bazen nedensiz yere umutsuzluğa kapılır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İşte şimdi biz de sevgili, ya olmadık zamanlarda umutsuzluğa kapılıp, soluğu evlerde alacağız, ya da denizler, kıyılar çekecek bizi ![]() ![]() ![]() ![]() Birazdan sabah olacak ![]() ![]() ![]() Para, tarifeler, beklentiler, randevular, taksitler, iş, anneler ve korkular başlayacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hadi güne hazırlan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hadi, oyalanma birazdan yarın olacak ![]() ![]() ![]() Aşkta yarın yoktur sevgili ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|