![]() |
Bir Yeni Mesaj Alindi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Yeni Mesaj AlindiHani bir hayal ya bu? Sen olsaydın hala hayatımda mesela, ben gecenin sessizliğini içimi acıtan şarkılarla bozarken, bir mesaj gelseydi telefonuma ![]() ![]() - Uyudun mu bebeğim? - Uyumadım, sen niye ayaktasın bu saatte? - Su içmeye kalktım ![]() - Uyu balım, erken kalkacaksın ![]() - Seni seviyorum, sende uyu artık ![]() ![]() - Tamam yatıyorum ![]() ![]() - Ve huzurla dalsaydım uykuya ![]() ? Rüyama hiç gelmezdin ![]() ![]() Kızma balım ! İstemediğimden değil, korktuğumdan aslında ![]() ?Rüyada sevgili görmek, ayrılığa delalettir ![]() ![]() ? Ve sabah olur ![]() Gözümü açar açmaz telefonu alırım elime ![]() ?1 mesaj alındı? uyarısının beni en mutlu ettiği zamanlardır onlar ![]() - Günaydın aşkım - Günaydın balım Ya da hayal bu ya? Şöyle de olabilir mesela; ? Ve sabah olur ![]() Çok uyumuşumdur, artık öğlen olmuştur ![]() Telefon çalar ![]() ?Kölem ol gel desen, gelmem mi yar ? Uğrumda öl desen, ölmem mi yar ? ?? Melodisi eşliğinde açarım telefonu ![]() - Efendim - Günaydın aşkım - Günaydın balım - Hadi kalk artık, çok uyudun - Tamam kalktım ![]() ? Devam eder tabi ki konuşma ![]() Ve ?SENİ SEVİYORUM?? la kapanır telefonlar ![]() Huzurla uyanırım ![]() ? Okula gitmek için hazırlanır, seni ararım ![]() - Çıkacağım evden şimdi, okula gideceğim - Hava çok soğuk bebeğim sıkı giyin ![]() ![]() - Saçmalama ! - Lütfen, çok soğuk ![]() ![]() ![]() - Peki, tamam ![]() ![]() Ve ?SENİ SEVİYORUM??la kapanır telefonlar ![]() ? Okula giderim ![]() Derse girmeden önce yine seni ararım ![]() - Derse giriyorum şimdi - Tamam, ne zaman bitecek ders? - Bilmem, sekizde biter sanırım ![]() - Tamam ![]() ![]() - Tamam balım ![]() - İyi dersler bebeğim ![]() - Teşekkürler ![]() Ve ?SENİ SEVİYORUM?? la kapanır telefonlar ![]() ? Ders biraz uzar ![]() ![]() - Hadi bitmedi mi ders, çıkmadın mı daha? ? Ders biter? - Çıktım şimdi, eve gidiyorum ![]() - Eve gidince haber ver bana ![]() ? Eve gelirim, yine konuşuruz ![]() Ve ?SENİ SEVİYORUM??la kapanır telefonlar ![]() ? Uyumadan önce 1 mesaj alınır telefonlarımıza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonunda ?SENİ SEVİYORUM? yazar ![]() ? Hayal ya ! Değildi, Hayal değildin ![]() Gerçektin, benimdin ![]() ![]() ![]() Bittin ! Gittin ! En güzel günlerimi, en acı hatıralara çevirdin giderken ![]() Hiç olmadığım kadar mutluyken, hiç üzülmediğim kadar üzüldüm ![]() Gitmezsin, benimsin sanarken, bir anda sensiz kaldım ![]() En gerçek hayalimi yıktın ![]() Uzatmaya gerek yok ![]() Giderken beni de bitirdin ![]() ![]() Keşke öldürseydin ![]() Şimdi hayal ya, acaba yine gelir misin? ? Sensiz yokum ben, nefessizim, bir hiçim ! Hiç mi özlemedin? Hiç merak etmiyor musun artık? ? Bebeğin uyuyamıyor sensiz ![]() Günüm aydınlanmıyor sensiz ![]() ![]() Bebeğin üşüyor, çok üşüyor ![]() ![]() Kimse merak etmiyor dersin ne zaman biteceğini ve ne zaman eve gideceğimi ![]() Bir başımayım? ! ? Hayaldin, gerçek oldun ![]() Belki de bir rüyaydın ![]() Sevilen sendin ya hani, sevgiliydin ya? Rüyaydın ve bittin işte ![]() ![]() Korktuğu başına gelirmiş insanın ![]() Bittin , bütün güzelliğinle ![]() ![]() ![]() Yine hayal oldun ![]() Aslında şimdi acı bir hatıra oldun ![]() Özlenen , sevilen Ve hala inadına beklenen sevgili ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|