![]() |
Eski Sevgiliye. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eski Sevgiliye.Yalnızlık hiç bu kadar koymamıştı bana Her zaman avutmuştum kendimi sahte düşlerle Seni unuttuğumu sanmıştım ama hala yüreğimin derinliğinde nefes alıyorsun İçim acıyor belki ama hala bu yüreğim senin için atıyor Başka birine sevgilim dese bile şu dilim yüreğim bunu anlamıyor ve hala senin adınla çırpınıyor Aşkın bu sert yüzünü görmek için ne yapmıştım ki ben? Aylardır sesini duyamamak ve yokluğunla avunmak Bumuydu aşk? Yüreğimin böyle yanması mıydı? Aslında ben istemiştim böyle olmasını uzaklığa katlanamayıp bu işi bitirmeyi Şimdi şu aşk denen hissin intikamıyla açıyorum gözlerimi her yeni güne Her gün lanet ediyorum kendime Senden sonraki her şey siliniyor benliğimde Yaşanılan her şey aynı gün yitip gidiyor avuçlarımdan ve ben tekrar başa dönüyorum Affet desem olmaz biliyorum sende gururlusundur en az benim kadar Peki, ne olmuştu da böyle düşman olmuştum ben sana İhanet mi? hayır onu bile affetmiştim ihaneti bile görmezden gelmiştim Kör etmiştin beni yoktu senden öncesi senden sonrasının olmadığı gibi Susmuştum hep bizim için ama olmuyordu işte zaman bitiriyordu beni Neydi beni sende böylesine tutuklu yapan Döktürdüğün gözyaşlarımı yoksa kırılan yüreğimin parçalarımı Şimdi toplamaya uğraşıyorum ardından her şeyi Ama olmuyor ne yana baksam seni buluyorum Çalan bir şarkıda sokaktaki kaldırım taşlarında Kendimi kandırıyorum _unuttum_diye Karşımdakini aldatıyorum seninim diye Pişmanım beklide hiç olmadığım kadar Eğer kaçmasaydım değişecektin belki verdiğin sözdeki gibi Yüreğimden bu kadar sert vurmayacaktın beni Hayatımdaki tek keşke sensin beklide Keşke başlamasaydım deyip keşke bırakmasaydım onu dediğim tek keşke Artık kabulleniyorum seni hala deliler gibi sevdiğimi Ama bugün gömmeliyim seni rüyalarımdaki yerine Orda yaşamalısın benimle Başka bir dünyada başka bir şekilde ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|