![]() |
Mavi Düşün (Delimavi) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mavi Düşün (Delimavi)İster Gri, İster Kara Bulutlar Örtsün, Sen Yine de Mavi Düşün, Bak Gör Ki O Zaman Hâlâ Mavidesin ![]() Ve Mavi Göğün Bağrında Asılı, Beyaz İncilerden Kolye Gibi Olacaktır, Maviyi Hayal Ettikçe Gülüşün ![]() ![]() ![]() Bırak, Bütün Renkler Çatışsınlar Aralarında Hasetten, Hatta Aralarında, Yalnızca Maviyi Deli İlan Etsinler, Sen Yine De Masmavi Düşün, Bak Gör Ki Pırıl Pırıl Yıldızlar Yağmış Olup Ömrüne, Bakışlarında Güneşler Doğacak ![]() Ve Başında Bir Taç Misali, Gökkuşağı Olacaktır Nazenin Süsün ![]() ![]() ![]() Okyanus Mavisi Gibiyse Ve Öylesince Derinse Her Düşün, Kim Ne Diyorsa Desin, Sen Hep Mavileri Düşün ![]() Mavidesin ![]() ![]() ![]() Ve Bırak, Herkes Sana, En Delisinden "Mavi" Desin, Bırak ki Kırık Düşlerin Mavilikleri, Yüreğinde Sevinsin; Çünkü Sen Yüreklerde Böyle, Sen Öylece Kendin(le)sin ![]() ![]() ![]() Evet ![]() ![]() ![]() Düşün ki, Ruhun Masmavi Sevinçlerle Coşsun; Mavilerle En Derin Uykularına Dalsın Hüznün ![]() Mavidesin ![]() ![]() ![]() Ve Yüreğini Mavi Düşlerinin Peşine Düşürüp, Bırak İçindeki Çocuğu Maviler Büyütsün Büyütsün ki, Sevgi Dolu O Mütebessim Çocuk Gibi, Yıldızların Her Gece Sana Işıl Işıl Gülümsediğince, Mavi, Masmavi Olsun Gülüşün ![]() ![]() Acıların en koyusu yüreğimde,elime aldığım basit bir kalemle ![]() Asilce seni anlatmaya,seni yaşamaya çalışıyorum ![]() ![]() SEN ![]() ![]() ![]() ![]() SEN ![]() ![]() VE SEN ![]() ![]() ![]() ![]() Kimbilir kimlerin dizinde uyuyorsun şimdi ![]() ![]() Ben bu gece biraz daha yorgun,huysuzum halbuki bu gece sensizliğin bilmem kaçıncı gecesi unutmalıyım seni öyle değil mi?Hatırlamamalı,ismini anmamalıyım ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi buraya yazıyorum seni benden sonra bir kaç kişi okuyup ellerine,yüreğine sağlık diyecekler ![]() ![]() ![]() ![]() Ben günlerce yitik rüzgarlarla uyandım ![]() ![]() Geceleri sen diye kapattım gözlerimi ![]() ![]() Ve nihayetinde uykuda terk etti beni ![]() ![]() Gitmek neyi değiştirdi söylesene? O gördüğün düşler gerçeğe dönüştümü,ben karaları bağlarken sen pembe günler mi yaşıyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() Tamam ![]() ![]() Al işte bütün rüyaların gerçekleşti birer birer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Affetmiyeceğim seni ![]() ![]() Sana her yazışımda birkez daha, Bir kez daha nefret edeceğim senden ![]() ![]() Sen beni kimlere,nelere değiştin ![]() ![]() Oysa sen canım,sevdiğim,sevgilim ![]() ![]() ![]() ![]() Nerden bilebilirdim ki sevmenin diğer adınında ayrılık olduğunu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|