Seni Çok Seviyorum... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Seni Çok Seviyorum...Gecenin bir yarısı yazıyorum bu satırları sana ![]() ![]() ![]() Sen en masum halindeykenuyuyorken ![]() ![]() Ben satırlara döküyorum yüreğimi ve ağlıyorum geri getiremediğim için hayallerimiseni ve daha nicesini![]() ![]() Ağlıyorum ![]() ![]() içime göme göme sessizce![]() ![]() Sen uyanmayasın diye![]() ![]() ![]() Ağlıyorum çünkü sensiz ruhumu sıkıyor bedenim ağlıyorum çünkü sen yokken yüreğim ölüm kalım savaşında gülemiyorum çünkü sende kaldı mutluluğa dair herbişeyim ![]() Gülemiyorumağlıyorum ağlıyorum ![]() ![]() ![]() Kara gece kararttıkça karartıyor içimibir de yokluğun ![]() ![]() Yazgıma ağlıyorumsabrımın selamete eremeyişinebirtürlü gelemeyişine ve sessiz kalışınaolmayışınasarmayışına![]() ![]() Sana ağlıyorum yalnızcayalansız SANA![]() ![]() ![]() Başım ellerimin arasında dilimde tek bir cümle ![]() ![]() "NE YAPTIM BEN ![]() ![]() NE YAPTIM![]() ![]() "Pişmanlığım seni geri getirebilse keşke Keşkelerim bir fayda verebilse KEŞKE![]() ![]() ![]() Uçurumun kenarındaki çiçekler gibiyim sensizdipsiz bir boşluk önümde ve fırtınasoğuk ![]() ![]() Uçurum çiçekleri gibi çaresiz ve yalnızlığa eş ![]() ![]() ![]() Satırlarım sırılsıklam artık ![]() ![]() Hıçkırıklara boğulmadan sessizliğimben artık gideyim en sevdiğim![]() ![]() Yine sessizce![]() ![]() ![]() Giderkenbitkin ![]() ![]() kıyamadım uyandırmayadokunamadım son defa![]() Şimdi sessizce belki hissedersin diye dilimde o son cümle ; SENİ SEVİYORUM ![]() ![]() Seni çok seviyorum![]() ![]() |
|
|
|