![]() |
Haziran Ağlarsa... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Haziran Ağlarsa...kalemini kırar ilham meleği haziran ağlarsa ![]() ![]() ![]() tut dedim düş trabzanlarından kırılacaksın gözlerimde imkansızlığa yazılacaksın sulusepken hayallere uzunca yürüdüm bayım sizin yüzünüzden güneşe zerdüştlüğüm gecenin rediflenmesindendi şiirlerinizde korktum korktum ki kaçtım sizden üstelik tecahül-i arifleriniz pekte maarif değildi gölgelerimin apaklanmasında pardon bayım düşkuşağını gökgözünüzün rengine bulamayınız ben ki yeni renklerde doğacağım şehrin kuzguni sevişmelerinde üstelik haziran ağlarsa yanacağım bilin! ne çok satıyor şu aşk romanları kimse beni bilmiyor derme çatma köşemde yalnızlıkla ölüyorum susar mısınız bayım ne de çok konuşuyorsunuz koşuyorsunuz bilinmeyen bir yarına susar mısınız lütfen duymak istemiyorum sizi şahsen gece bıçak tadında ağzımda kanatıyor kelimelerimi canım zaten yanıyor olur ya bir yağmur kırılır avuçlarımda saçlarınızdan bulutlar çığlık çığlığa düş trabzanlarından düşerken ben olur ya haziran ağlarsa gömün beni bayım gömün son yağmurlarla |
![]() |
![]() |
|