![]() |
~ Susuyorum (Eniax) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ~ Susuyorum (Eniax)Son çığlık Sabahın ezanlarına karışan ![]() Martının keder akslı zılgıtları Şehrin tepelerinde, uykudan mahmur yıldızları ürkütüyor ![]() Böylesine kalabalık salma üzerime imansız küfürlerini, Dilin barut kokuyor Yüreğim yaralanıyor ![]() Tutunmak yeniden hayata Sonrasında zul ![]() Yapma Sürme beni yeniden o zindanlara, korkuyorum ![]() Korkuyorum düne koşmaktan Günü sana terk edip, Yeniden esaretin kirli yorganlarında Uyku kundaklamaktan korkuyorum ![]() O uykular haram Gözleri kör ediyor ![]() Gözlerimi çalıyorsun El yordamı şafak bulunmuyor sevgili ![]() Sus, Ne olur? Salma imansız küfürlerini bu kadar kalabalık ![]() Kurşunluyorsun dilinle peş peşe, düşüyorum Avuçlarım forsadan beter yorgun Yakalamak istiyorum zamanı, kayıyor acısından Tutunamıyorum ![]() Tutamıyorum beni Karanlığın içinde, Ruhumda zaptı zor feveran ![]() Çığlıklarım birikiyor Sabahın ezanına saklı ![]() Haykırmak istiyorum ciğerlerim yırtılırcasına Uyku mahmuru yıldızlar ürküyor? Susuyorum Sen; MutLu Ol Diye Ben Kendim'den VazGeCiyoRum ![]() SusuyoRum Bi ÖmüR HoSCakaL Ben öLüyoRum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|