![]() |
Meğer Ne Kaybetmişim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Meğer Ne Kaybetmişim***Yapmasan bırakıp gitmesen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ****Gel son defa sarıl bana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ***Yine içimi birşeyler tırmalıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ***En küçük ihtimalin bile değilken en büyük yaram oluyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ***Hepsi Yalan De Terketme Beni ![]() ![]() ![]() ![]() ***Gözünden damlamayan gözyaşın olayım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ***Bir gün karşıma çıkcaksın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ***Buda Bir İz Kalsın Benden Sana ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Meğer Ne Kaybetmişim |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Meğer Ne KaybetmişimKırdığınız Hayal Kurduğunuz Hayal Olmasın ??? Öldürecektim seni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir umut beslersin büyütürsün içinde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SeN BeNi HiÇ SeVMeDiN Ki ![]() ![]() ![]() ![]() Anladım ki beni hiç sevmeyeceksin ![]() ![]() ![]() ![]() Kenar süsü oldum hayatında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ELLeRiMi SeVeRSiN KiMBiLiR ![]() ![]() ![]() ![]() Geldiğin gün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() YOKTUNUZ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Meğer Ne Kaybetmişim |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Meğer Ne KaybetmişimGelmedin gelmedin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konuşacak birşeyim olmadığından değil söyleyeceklerimi bildiğinden sustum ![]() ![]() ![]() ![]() Havada iyice soğudu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SEN GELME !!! BEN BEKLERİM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Artık başım önde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi Sadece Seni Unutmak İçin Gülüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Hiçbirşeyi İstemedim Seni İstediğim Kadar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ölmek istiyor ölemiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Susutum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir küçük yağmur damlası kadar değerim yok mu sende ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
Meğer Ne Kaybetmişim |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Meğer Ne KaybetmişimBir tek seni sevdim ![]() ![]() ![]() AŞKINI HELAL ET ![]() ![]() ![]() ![]() Bu Ne Biçim Sevgi ??? Aşk gölzerde başlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Neler Ummuştum Hayattan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi sana son kez yalvarıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben zaten sen olmadan da ağlardım isteseydim eğer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ansızın gitme ey yar ! Biraz daha kal ![]() ![]() ![]() ![]() Sen hayatla yaptığım savaşın ganimetiydin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ayrılıkta Bitmeli ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Meğer Ne Kaybetmişim |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Meğer Ne KaybetmişimKüçük bir çocuğun korktuğu gibi korktum hep yalnızlıktan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yorgun gözlerim yine kapıda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() YaRDaN AYRı KaLMaSıNı BeN BiLiRiM ![]() ![]() ![]() "Bitti" diyorsun tek bir kelimeyle kan döküyorsun ![]() ![]() ![]() Şimdi ikimizinde geceleri çok farklı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Meğer Ne Kaybetmişim |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Meğer Ne KaybetmişimO günlerden bize yar olan atmaya kıyamadığımız resimler sadece ![]() ![]() ![]() Hep değerinden hep gereğinden hakettiğinden ÇOK SEVDİM ![]() ![]() ![]() BıRaKMa BeNi ![]() ![]() ![]() Keşke bir vitrin camından içeri düşsem keskin cam kırıkları beni şeritler halinde kesse de ;Ruhumla görünüşüm aynı olsa ![]() ![]() ![]() ![]() Susmaya alışkındı oysa sana çoğalttıklarım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu hüzün bana senden yadigar ![]() ![]() ![]() Bu gece canım yalnız kalmak istiyor ![]() ![]() ![]() Senden kalan tek anı bu ![]() ![]() ![]() Gözlerin ayrılık adresi sanki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Acıyı görmek mi istiyorsun ? Gözlerime bak !!! |
![]() |
![]() |
|