![]() |
Ama Belki Yarın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ama Belki YarınZamanı sıfırlıyacağım hayatımda yarın Herşeye yeniden başlayacağım ![]() ![]() ![]() İlk kez GÜNAYDIN diyeceğim gökyüzüne İlk soluğumu alacağım yarın; ama şimdi değil yarın ![]() ![]() ![]() Yarın başlangıcı olucak hayatımın Gözlerimi açıp MERHABA diyeceğim hayata Bende varım artık,ölümüne sevgi yarışında ![]() ![]() ![]() İlk kez göreceğim annemi yarın Sarılacağım ona,sevgimi haykıracağım; ama şimdi değil yarın ![]() ![]() ![]() Yarın umutlarım taşınacak İstasyonlarla,terminallerle ![]() ![]() ![]() Birer birer yolculuğa çıkacaklar; Bavullarım mı ? Onlar dünden hazır; ama yolculuk yarın ![]() ![]() ![]() ![]() Unutmuş olacağım seni yarın Seninle kurduğum bütün hayaller; silinmiş olucak zihnimden ![]() ![]() ![]() Ben yeni maceralar üreteceğim düşümde yarın Yok olucak uyandığımda mazi Eflatunlar saracak etrafımı Pembe düşler misafir gelicek bana El sallayacağız beraber karanlığa ![]() ![]() ![]() ![]() Hergün bunlarla avutuyorum kendimi Bu günü erteliyorum ben hep yarınlara ![]() ![]() ![]() Ama olmuyor ''SİLİNMİYOR'' kalpteki yara ![]() ![]() ![]() Bağlanmışken yürek geçmişe; umut besleyemiyor gözler geleceğe ![]() ![]() ![]() İyi Geceler Hayat Bu günde seni yaşayamadım affet Ama belki yarın YARIN ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|