![]() |
Beni &Quot; Sende &Quot; Sakla.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beni &Quot; Sende &Quot; Sakla..Beni " SENDE " sakla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen uyanmadan tüm ceylanları emzirdim ben ![]() ![]() Sonra da başucunda bekleyen Melek’lerin uykusuz gözlerine Cenneti karaladım ![]() ![]() ![]() Ah adını gökyüzüne sığdıramadığım Ah gözlerine sığındığım Ah bir gözyaşında ölümü şakağı dayadığım ![]() Sol yanımdasın / yaşamaktasın dua dua ![]() ![]() Hayatımdasın ![]() ![]() ![]() Sen susuz dudaklarıma sunulan ab- ı hayat ![]() ![]() ![]() Sen çöllerimin serabı Sen yüreğimin tek sevabı ![]() ![]() ![]() Boşluklarımı doldurduğum kelime karanlığın üzerine örttüğüm gecemsin sen ![]() Sen yaşama sebebimsin ![]() ![]() Sen benim ellerimle sıkıca tuttuğum düşlerimsin ![]() ![]() Sen uçurum kenarında sadece ölümü düşünen bir adama hayata dair bir şey öğreten kadınımsın ![]() Şimdi ucurum kenarlarında cicekler toplamaktayım sana ![]() ![]() ![]() Kalabalıkların arasında yanıbaşımda sen varsın beraber yürüdüğümüz ![]() ![]() Ateşe verilmiş dikenlerin arasında iki ciceğiz biz hayata delice gülümsediğimiz ![]() ![]() Sen zamansızlığımsın ![]() ![]() Sen kendime anlatmaya kalkıp anlatmakta aciz kaldığım bensin ![]() ![]() ![]() Sende kendimi arayıp bir türlü bulamadığım bensin sen aslında ![]() ![]() Gökyüzüne her baktığımda bulut bulut hayatı gördüğüm ansın sen ![]() ![]() ![]() Sen benim yaşamaya kıyamadığım cümlemsin ![]() ![]() ![]() ![]() Öznesi sen yüklemi ben ![]() ![]() ![]() Mutluluğumsun acıların uykularında dua dua adını saydıkladığım ![]() ![]() Sen hava sen hayat sen nefes aldığımsın ![]() ![]() ![]() Nefesinden mahrum etme beni ![]() ![]() ![]() Sesini esirgeme ne olur ![]() ![]() Gülüşlerini savur yüzüme ![]() ![]() Göğsümün buzdan sarkıtlarına sür sıcak sözlerini ![]() ![]() Üşümüşlüğüme düşür gözlerindeki baharları ![]() ![]() Bırakma beni yalnızlığın ayak dibine ![]() ![]() Üşürüm avuçlarında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kalakalırım yüreğimin yıkım çalışmalarında ![]() ![]() Gitme kal öylece ![]() Uzaklığını unut ![]() ![]() olsa da yürüdüğümüz yollar yanımda kal ![]() ![]() Gölgelerin yeter bana ![]() ![]() Yüzü kirli yüreği yaralı cocuğum ben ![]() Şefkatine al beni ![]() ![]() İçine çek beni ![]() ![]() Sonra da hiç bırakma ![]() ![]() Kanatlarımı salma uçurumlara ![]() ![]() ![]() ![]() Bırakma beni “ bana “ ![]() ![]() Hep sende kalayım ![]() ![]() ![]() Bir fincan huzur Bir dirhem mutluluk yolla iç ceplerinde demlediğin ![]() ![]() ![]() Beni “ sende “ sakla ![]() ![]() ![]() Ben seninim ![]() ![]() ![]() Nefesimdir yüreğim ![]() ![]() ![]() ![]() Beni “ bende “ sildim Sende varolmak için ![]() ![]() ![]() Hasretini ektim dudaklarıma Sende tamamlanmak için ![]() ![]() ![]() ![]() Suyum ol Soframda azık ![]() ![]() ![]() Yüzümde tebessüm ![]() ![]() ![]() Yüreğimde nefes ![]() ![]() ![]() Ben ol ![]() ![]() ![]() ![]() Ya ben sen olayım ![]() ![]() ![]() Sakın bırakma beni ![]() ![]() ![]() Yoksa düşerim adressiz coğrafyalara ![]() ![]() ![]() Gözlerimi yıldız sermek için gündüzü bekleme ![]() ![]() ![]() Her an sendeyim çünkü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerinde sakla beni ![]() ![]() ![]() ![]() Hayatın ta kendisi sensin çünki ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|