![]() |
Hoşgeldiğin Kalbimden Hoşça Çik |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hoşgeldiğin Kalbimden Hoşça ÇikDilin söylemesede gözlerin "ayrılık" diyor … HoŞ geLdiğiN KaLbimDeN HoŞÇa ÇıK!! Neyi saklayabildin ki benden bunu saklıyorsun_? Hadi gel kendine dön özüne … Yine seni şaşırtmayacagım yine gidiyorum de … İki yıl önce "Hoşgelmiştin" kalbime "Hoşça Çık" Susman ne ifade ediyor bilmiyorum… Sessizce beni incitmeden gideceginimi zannediyorsun ? ‘’Yanılıyorsun ! ‘’İçimde kopan fırtınaların farkında degilsin … Duymuyorsun tabi sessiz çıglıklarımı… ‘’Gitme’’ diye haykırışlarımı … [Konuş lütfen !] Bir şey söyle … Sevmedim seni de Başkası var de yeterki bir şey söyle … Böyle sonlara alışkın degil yüregim… İki yıl önce ‘’Hoşgelmiştin’’ kalbime ne oLur Hoşça Çık ![]() ![]() ![]() Sana göre sessiz sedasız bir terkediş bu ![]() ![]() ![]() Bakma suskunluguma … Ardından söyleyecek sözmü bıraktın bana ? Birlikte yaşadıgımız aşkıgeçirdigimiz yılları tek başına bitiriyosun… Hayranım bu cesaretine ! … Bana düşense ‘’Zoraki kabullenmeler…’’ ‘’Mecburi susmalar…’’İki yıl önce ‘’Hoşgelmiştin’’ kalbime Topla hayal kırıklarımı sil bedenimden izlerini … ![]() ![]() ![]() Hoşça Çık … |
![]() |
![]() |
|