![]() |
Kar Yağıyor Bu Şehire!.. Ve Sen Yoksun |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kar Yağıyor Bu Şehire!.. Ve Sen YoksunSenden ayrılalı kaç yıl oldu, kaç asır geçti, kaç yaz, kaç kış, kaç gün, kaç ay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve Sen Yoksun Sen gittin kar yağıyor bu şehire! Ve ben üşüyorum, gökyüzü yere dökülüyor sanki, bembeyaz bir gülücükle, nazla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hani hayallerimiz vardı geleceğe dair, mutluluk dolu ![]() ![]() Öyle de olsa koynumda hala mavi mavi hayaller taşıyorum sana dair ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Giderken ardından son bir çığlığımı ekleyebilmiştim sadece ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yıllarca hayalinle yaşadım bu kahrolası yerde, hayalinle avundum senden uzaklarda da olsa, bir tatlı sözüne, bir tebessümüne hasret kaldım… ![]() ![]() ![]() ![]() Gel ey sevgi meleğim, cangülüm, bir bahar sabahı toprağıma can olmak için gel! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilki, kaynağı sendedir mutluluğumun, çaresi sendedir yüreğimin ![]() ![]() ![]() Uzak dağbaşlarının serin seherlerinde, gökyüzünü süsleyen gözlerini aradım kaç kez ![]() ![]() Özlemin bir bulut gibi sardı beni, bir yağmur gibi üstüme yağdı her gece ![]() ![]() ![]() ![]() Gel ey gül-i rana; gel ey cangülüm, ayakların kanasa da dikenlerden, binbir pusu kurulsa da yollara, prangalar vurulsa da ayaklarına, kırıp zincirleri gel… Gelmezsen yok olurum, tükenirim ![]() Geceler boyu hayalinin peşinden koşarken şaşırdım yolumu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gel ki, uzak dağyollarında küçük bir su olup, sevda pınarı gönlüne akayım… Ürkek ceylanlar gibi sokulayım yanına ![]() Her gece ismini anarım gecenin en ıssız saatlerinde ![]() ![]() ![]() ![]() Uykusuzum her gece böyle, yorgunum sensiz ![]() Hani diyorum bir gece hasretini yüklenerek çıkıp gelsen, ısınsa üşüyen duygularım ![]() Ey öksüzlere yüreğinden merhamet pınarları akıtan sevgili! Gel tut ellerimi, beni sensiz bırakma ![]() Özlemimi yükleyip rüzgarlara her gece sevgimi yolladım sana ![]() Yalnızlığımda nice dilek ipleri bağladım ulu ağaçlara, ikimiz için ![]() ![]() ![]() ![]() Gel, adını ‘’Can Gülü’’ koyduğum can’ımın gülü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gitme bir daha… |
![]() |
![]() |
|