![]() |
Umudum Oldu Gözlerin... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Umudum Oldu Gözlerin...Gözlerinden bir yudum nefes alıp alıp sana yazıyorum yine ![]() yazılmış onca karalamaya inat seni yaşıyorum satırlarımda ![]() ![]() ![]() İmkansızlığın içinde, yokluğun acı nefesinde " aşkı " soluyan iki yürek ![]() ![]() sevmesi gibi imkansız olsa da aldırma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerim bağlı halde karanlıkta merdiven inerken hep senin sevdana yürür gibi emindim adımlarımdan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen gülümsediğinde gecekondu pencerelerinde cicekler açar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni sevdiğimden beri kuşluk vakti kıyamadığım gözyaşlarını kelebeklerin sırtında taşıyan bir yürek oldum ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() " Bilir misin " Nefesinde baharların soluduğunu ? Bilir misin her gece Yetim kuşların yüregine dolduğunu ? Bilir misin her gözyaşınla Topraktan yeni filizler doğduğunu ? Uzaklar da bir adamın Senin her gülüşünde Hayata sımsıkı tutunduğunu Bilir misin ey yar ? |
![]() |
![]() |
|