![]() |
Herşeye İnat!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Herşeye İnat!!!herşeye inat!!!Benim yokluğunla her saniye yeniden öldüğüm tüm o zamanlara inat ![]() ![]() ![]() Canımın lime lime acıdığı,içimin erdiği,kalbimin paramparça olduğu o hain gecelere inat ![]() ![]() ![]() Uyanmanın umutsuzluğa mahkum olduğu o ışıksız sabahlara inat ![]() ![]() ![]() Çok güçlü gibi görünmeye çalışıpta kendime yenildiğim tüm o içsel savaşlara inat ![]() ![]() ![]() -Ben sana mecburum,bilemezsin ![]() ![]() Yüreğimi seninle ısıtıyorum!- diye diye sıcacık olduğuma inandıran o alçak sahteliğe inat ![]() ![]() ![]() Gözlerin gözlerimin en içine değince evrenin en parlak yıldızına sahip olmanın verdiği o eşsiz huzura kocaman açıpta kollarımı sarıldığımı sandığım ve,, Güven diye bildiğimin aslında hiçliği kabullenmiş olduğumu farketmenin acıların en acıtanı olduğunu tamda alnından vurmanın zorbalığına inat ![]() ![]() ![]() Yok oldum,artık bir ben yok diye attığım tüm sesiz çığlıklara inat ![]() ![]() ![]() Kutlu mu olacak sanıyorsun doğduğun gün! Hep mutlu geçsin ömrün mü olacak sanıyorsun dileğim! -Gerçekten sevmenin- en çıkarsız bulunma hali olduğunu biliyor yüreğim ![]() ![]() Ama canımın nasıl acıdığını da biliyorum ben! Acının en içine dahil olmanın o çirkin tadınıda! Senin doğduğun gün,,, Benim bu varla yok arası soyut varlığımın nedeni ! Tek bir dileğim var benim seninle ilgili ![]() ![]() Gerçek olacağından emin olduğum üstelik! Tüm bunların içini sızlatacağı, Yaşattığın her sahteliğin soğukluğunu hep yüreğinin en derininde hissedeceğin, Seni artık gerçekten sevmediğimi bilmenin -hayatının en sen sebepli sonucu-olduğunu yaşadığın,,,,, Nice yıllar olsun payına düşen!! Hakettiğin şekilde bir ömür boyu ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|