![]() |
En Koyu Kış |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En Koyu KışSonbahar hüzünleriyle geldi bana Dökülüyor yüreğimde yapraklar Yavaş yavaş uzaklaştın benden Bir bir aldın verdiklerini Kış dahada sert geldi bu sene bana Sen yoksun artık yoksun işte Buz kesti her yanım yoksun diye Nasıl bir sonbahardı bu anlamadım Sinsi sinsi girdi hayatıma En kötüsü seni aldı benden ben ne yaparım şimdi ? Nasıl dayanırım yokluğuna Nasıl yaşarım sensiz Çaresizim sensizim şimdi En koyusundan bir kış girdi koynuma Her yer karla kaplı yüreğim dondu Yatağım soğuk boş sensiz Hayallerim bile renksiz sen yoksun diye Tüm renkler terk etti beni En koyusundan bir karanlık şimdi Nasıl yaşarım güneş doğmazsa ,ışık olmazsa sensiz Nasıl olur sensiz bir sabah Nasıl sensiz girerim o yatağa ![]() ![]() ![]() Nasıl yaşarım şimdi sensiz ![]() ![]() ![]() ![]() Ağır ağır işliyor zaman Sanki her an yüreğime çakılan bir çivi gibi Yoksun ya sensiz geçmiyor bir an Zehirli bir yılan gibi yavaş yavaş giriyor tenime Zehrini akıtıyor kalbime zaman Sensizlik ne yaman bir şeymiş sevdiceğim Odamın duvarlarında sen Nereye baksam seni görüyorum ,her şeyde sen varsın Yatağım yorganım sen kokuyor sensiz o yatağa nasıl gireyim Hani hiç batmayan güneşimdin nerdesin şimdi Artık rüyalarımda terk etti beni Kabuslara bıraktı yerini Söyle nerdesin niye terk ettin beni |
![]() |
![]() |
|