![]() |
Yarım Kalan Ben... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yarım Kalan Ben...Gözyaşlarımı siliyorum son perdenin arkasında, Umut ışıklarımı yakmış ilerlerken gecenin karanlığında, Seçemediğim bir beden yaklaşıyor karşı şeridin tam ortasında ![]() Ürperiyorum yüzünü göremediğim bana bakan gözlerden, Adımlarımı sayıyorum ilerlerken sanki geri gidermişçesine ![]() ![]() ![]() Seslenmek istiyorum ona elimi uzatmış beklerken loş ışıklar altında ![]() Dizlerimin üstüne çöküyorum ellerim halen ileride onu beklerken, Sanki bir ses duyuyorum gel diyor kalk diyor, Ama yardım etmiyor ![]() ![]() ![]() Gücüm olsa kalkmazmıyım yetebilsem gelmezmiyim ? Gözyaşlarım avuçlarımda toplanıyor adı hüsran olan bir gecede, Ağaca yaslanıp karanlığın güneşinde dinleniyorum ![]() Yüzüme çarpan meltem havası diriltiyor ruhumu, Adımlar atıyorum beni sana getirmesi mümkün olan caddelerde, Yolunu kaybetmiş bir adamım tükeniyorum sensizliğin esaretinde ![]() Yanıt alamadığım cümleler içerisinde boğuluyorum halsiz bedenimde, Ne gündüzün güneşi fayda eder, nede karanlığın gölgesi benim esaretime ![]() İlacımı istiyorum hiç bir doktorun tedavi edemediği hastalığımı yenmek istiyorum, Seni istiyorum seni !!! İlacımı getir, beni bana getir sende kalan herşeyimi ![]() Seni sende saklamadan beni bende kaybetmeden tedavi et beni, Özletme kendini ![]() ![]() ![]() Özlemse beni benden alan seni senden öteye koyamayan, Tut elimden sar beni ![]() ![]() ![]() Beni bende yarım bırakmadan gel ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|