|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ΠεdiЯ, biliЯmisin, göΠül, kıЯgıΠlığı, sΣ√diğiΜ, sΣΠ |
![]() |
SΣΠ SΣ√DiğiΜ ! GöΠÜl KıЯGıΠLığı ΠεDiЯ BiliЯMisin ? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() SΣΠ SΣ√DiğiΜ ! GöΠÜl KıЯGıΠLığı ΠεDiЯ BiliЯMisin ?![]() BiR başKaSını seviyoR oLabiLiRSin ya da beni sevmiyoR ![]() ![]() ![]() Başka biR şehiRde tanımadığım insanLaRLa yaşayabiLiRsin ![]() ![]() ![]() Hayatına başka biR güneş doğuyoR oLabiLiR ![]() başka yürekLeRden esintiLeR olabiLiR yüreğine sevgimin erişemediği diyarlarda ![]() ![]() ![]() MoR gökLeRindeki yıLdızların değişik Renkte oLabiliR ![]() biR başka güzeL göz kıRpıyoR oLabiLiR karanLıkLaRına ![]() ![]() ![]() RüzgaRLaRın biRaz daha öfkeLi biRaz daha hıRçın biRaz daha aCımasız bulutLaRın biRaz daha katı yürekLi asık suratLı oLabiLiR ![]() ![]() ![]() YağmuRLaRın sevgiLinin gözünden süzüLen damLaLaRın zarafetinde ya Da çaResizLiğin kaybedişin mahzunLuğundaki hıçkırıkLaRın ahenginde oLmayabiLiR ![]() ![]() ![]() AğLamaLaRın yasakLandıĞı biR üLkede yaşıyoR oLabiLiRsin ![]() ![]() ![]() ŞiiRLeRin oLmadığı şaRkıLaRın söyLenmediği sevginin sahte ve sadece keLimeLeRden ibaRet oLduğu ![]() ![]() ![]() BiR başka Dünyan oLabiLiR ![]() sevmeLeRi daha basit aşkLaRı daha yavan ![]() ![]() ![]() Sevdaların önüne '' kara '' kelimesinin koyuLuşu yaşadığın diyarLaRda henüz keşfediLmemiş olabiliR ![]() ![]() ![]() Sadece ama sadece sevdiği mutlu olabilsin diye yerini yurdunu terk edenler güLünç karşıLanabiLiR Sevgi anLayışınızda ![]() Sen sevdiĞim ![]() ![]() ![]() GönüL kırgınLıĞı nediR biliR misin ? Seven biR yüReĞin daRgınLıĞını ? Acı çekmenin de en az sevmek kadaR kutsaL oLduğunu ? TopLadım işte hem vaLizimi hem anıLaRı sağdan soLdan biR biR ![]() ![]() SevgiLeRimi saygıLaRımı aşkımı yanıma aLdım ![]() ![]() ![]() Karanlıklarımı pırıltısını yıldızlarımın şefkati ışığı iLe Ayın ve Güneşin doğuşunu güne mahzunca ![]() ![]() ![]() Senin biLmediğin biLemediğin asLa biLemeyeceğin biR guRuRLa seni seveRek seni unutamayaRak GİDİYORUM ![]() ![]() Sahte sevgiLeRinLe sen mutlu kaL ![]() ![]() Gidiyorum ! işte ben hoşÇa kaL ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|