![]() |
Ben Kaç Yaşında Öldüm Annee... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Kaç Yaşında Öldüm Annee...Ben kaç yaşında öldüm Anne? Ateşlerde yandım, Sularda söndüm ![]() Kor oldum küle döndüm ![]() Şimdi, içim yanıyor ![]() Nasıl yandığımı gördüm Anne ![]() Sıcak rüzgarlar esiyor yüzüme ![]() Bir çöl kuraklığı bedenim ![]() Bin parçaya bölündüm ![]() Ufalanıyorum, Toz oluyorum ![]() Her gün biraz daha kayboluyorum ![]() Her yanım zifiri karanlık ![]() Korkuyorum ![]() Çok korkuyorum Anne! Ben kaç yaşında öldüm Anne? Beni yarı yolda bırakan, Bir zamanlar sevdiğim adam Hala bu şehirde mii ? Ben kaç yaşında öldüm Anne? Kaldığım bu sonsuz karanlıklarda Şimdi kim ışık olacak bana Senden başka-O'ndan başka? Sesine, Seslere çok hasretim Anne ![]() Hiç pişman olmadım yaşadıklarıma ![]() Yaşasam, Yine koşa koşa giderdim aşka ![]() Yine yaşardım o aşkı dolu dolu ![]() Sen öğrettin bana: ''Dilediğince yaşarsan mutlu olursun ![]() Mutluluğun yok başka bir yolu ![]() Ben de öyle yaptım Ölesiye sevdim, Ayrılıkları hiç düşünmeden ![]() Benim için hiç üzülme Anne ![]() Ben, Severken çok mutlu oldum ![]() Mutlu öldüm! O adam benden gittiğinde kaç yaşındaydım? Ben kaç yaşında öldüm Anne? Ben samsunda mı öldüm Anne? |
![]() |
![]() |
|