![]() |
Seni Özledim!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seni Özledim!!!Seni Özledim: Seni özledim ben biliyormusun ![]() ![]() hiç sona ermeyecek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gözbebeklerini hatırlıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevildiğim kadar sevmeyi kendime borç addediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Satır aralarında nefesimi tutup senin sevdanı içime çekiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yarınlarımda seninle yaşabileceğim mutlulukları ise avuclarımda saklıyorum orda bulabilirsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Belki de yazdıgım her harf farklı degildir diğerlerinden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() en parlak yıldızım günümdeki aydınlığım ve yarınlarımdaki gün ışığım benim ![]() ![]() ![]() SEN ve sadece SEN yüreğimin en güzeL yerindesin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|