![]() |
Benim Sana Anlatamadıklarım .. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Benim Sana Anlatamadıklarım ..Meğer ne çokmuşsun bende ![]() ![]() ![]() Sen gittiğini sandın değil mi? Ben de öyle sanmıştım ![]() ![]() ![]() Ama hayır ![]() ![]() ![]() Her şeyinle kalmışsın, giden sadece bedenin olmuş ![]() Ruhun bende kalmış, gözlerin bende ![]() ![]() ![]() Hasretin bende kalmış, özlemin bende ![]() ![]() ![]() Sen bende kalmışsın, ben yalnızlığın içinde ![]() ![]() ![]() Gözlerinin karasında şimdi gecelerim ![]() ![]() ![]() Susuşlarının sessizliğinde hayallerim ![]() ![]() ![]() Sessiz çığlıklar biriktiriyor yüreğim ![]() ![]() ![]() Yağmura inat akıyor gözyaşlarım ![]() ![]() ![]() Engel olamıyorum, engel olmak istemiyorum ![]() Yüreğimdeki bulutların resmidir onlar ![]() Onlar katıksız bir sevdanın isimsiz şahitleridir ![]() Dokunamam ki onlara ![]() Onlar, bana senden tek hatıra ![]() ![]() ![]() Yağmur yağıyor bugün yine ![]() Yüreğimin en kuytu köşelerine vuruyor damlaları ![]() ![]() ![]() Sen de böyle bir günde gitmiştin ![]() ![]() ![]() Yine yağmur yağıyordu, yağmura karışıyordu gözyaşlarım ![]() Sen anlamıyordun sevgili ![]() ![]() ![]() Yüreğimden akanları yağmur sanıyordun ![]() Bir sevda daha yağmura karışıyordu ve damla damla eriyordu aşk ![]() ![]() ![]() Gözlerimizin önünde bir bitiş sahneleniyordu ve son perdeyi oynuyorduk ikimiz ![]() Peki ama neden bu kadar zordu "Hoşçakal" demek? Zordu ; çünkü senden sonra "Hoşça" kalmak mümkün müydü sevgili, mümkün müydü? ![]() ![]() Sen yüreğimde, yüreğim avuçlarımda şimdi ![]() Yaşanmamış zamanlar, can çekişen umutlar kaldı bu sevdadan geriye ![]() ![]() ![]() Şimdi gitmelerin ve bitmelerin mevsimi ![]() ![]() ![]() Yüreğimi alıp gidiyorum ben de ![]() ![]() ![]() ![]() Nereye mi ? Yağmurların hiç durmadan yağdığı en uzak sahillere ![]() ![]() ![]() Belki , belki oralarda, bu sevdanın şahitleri, yağmura anlatırlar sevdamı ![]() Benim sana anlatamadıklarımı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|