![]() |
Çok Sevdim , Unutamıyorm |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çok Sevdim , UnutamıyormBiliyorum konuşacak bir şeyimiz kalmadı, paylaşacak hiç bir şeyimiz yok ![]() Yine de yüreğimden gücümün yettiği yere kadar sana sesleniyorum, Seninle konuşuyorum ![]() ![]() ![]() Bugün sana olan kırgınlığımı rafa kaldırdım, Sevgimi aldım avuçlarımın arasına, ona sığınıyorum ![]() ![]() ![]() Cümlelerimi kısalttım, Kelimelerim buruk, gülüşlerim istenmeyen dudaklarımda ![]() ![]() ![]() Bir ihtimal gelişine sığındıgımı farkettiysem de, engel olamadım gurursuz Ama umutlu hasretine ![]() ![]() ![]() Bugün gönlümü hoş tutmak istiyorum, İmkânsız olan her rüyaya inanasım geliyor ![]() ![]() ![]() Bir çocuk gibi isteklerimi bastıramıyorum ![]() ![]() ![]() Çalmayan telefonuma elim gidiyor, Sana halen bende olduğunu ısrarla yazmaya çalışıyorum ![]() ![]() ![]() Bende olan seni, hiç kırmadım, değiştirmedim ve hep korudum desem de, sendeki benin nasıl olduğunu, gülüp gülmediğini anlamsız bir sıkıntıyla merak ediyorum ![]() ![]() ![]() İçimdeki güzelliğine inanıp inanmamanı artik umursamıyorum! Üşüyorum, bu üşüme yalnızlığımdan geliyor ve sarıyor her tarafımı ![]() ![]() ![]() Tutunabileceğim hiçbir güzellik yok, hatırlamaktan usanmayacağım anılarım dışında ![]() ![]() ![]() Isınabilmek için onlara sarılıyorum ![]() ![]() ![]() Anlamsız ve cevapsız sorular hınzırca sırıtıyor, ben görmemeye çalışıyorum ![]() ![]() ![]() Düşler uzak gibi görünüyordu ama yakindi ![]() ![]() ![]() Belki de görmeyi istemek gerekiyordu ![]() ![]() ![]() Gözlerini aç desem kapatacaksın ama kapatma gözlerini! Kendime bir demet papatya aldım ama bakmadım falıma ![]() ![]() ![]() Gözlerimi gelişlere verdim, gözlerimdeki hüzün bile seni özlemiş itiraf etti sonunda ![]() ![]() ![]() Düşüncelerim gururlu, hayallerim ve sevdam değil ![]() ![]() ![]() Gelseydin, kendimi unutup sana koşacaktım, susturacaktım içimdeki isyanı, kavgaların ortasında bir güneş gibi doğup ısıtacaktım yüreğini, sevinçten ağlayacaktım bu defa, mutluyken hemen sarhoş olmuşum gibi, dokunacaktım, sarılacaktım ![]() Ama gelmedin, gelemezdin belki de gelmeye de hiç niyetin yoktu aslında ![]() ![]() ![]() Kendimi kandırdığımı anladığımda ağlıyordum ![]() ![]() ![]() Eskiden kimi şarkıların ne kadar anlamlı olduğunu düşünürken, simdi ayrılığın ardından çalınan her şarkı umutsuzluğumu ve sevgimi anlatıyormuş gibi geliyor ![]() ![]() ![]() Sevdiğim ne çok şarkı varmış, bunu senin gidisin gösterdi bana ![]() ![]() ![]() Her şarkıda sen varsın, her yerde, her gördüğüm insanda, denizde, gecede, uykumda ![]() ![]() ![]() Nasıl beceriyorsun her yerde olabilmeyi ![]() ![]() ![]() Bu bir marifetse eğer, neden benim yanımda değilsin ki? Gözyaşlarım asilliğini yitiriyor ve yenik düşüyorum sevdana ![]() ![]() ![]() Gittin! Belki de hiç gelmemiştin ben, geldiğini sandım ![]() ![]() ![]() Ayak uyduramadım yorgunluğuna ![]() ![]() ![]() Dudaklarına düşlerindeki öpüşü konduramadım ![]() ![]() ![]() Kimi zaman bir çocuk oldum gülüşlerinde şımaran, kimi zaman bir kadın; dokunuşlarında kendini bulan ![]() ![]() ![]() Ama! En çok da imkânsızın oldum ![]() ![]() ![]() Her gelişimde bir kez daha gönderdiğin oldum ![]() ![]() ![]() İnanamadığın, Yenemediğin, üzerinden atlayamadığın korkuların oldum ![]() ![]() ![]() Ağladığın, bağırdığın ya da sustuğun isyanın oldum, sessizce boşalan gözyaşların, birikmişliğin oldum ![]() ![]() ![]() Yüreğindeki kadın ben olmak isterken yüreğine sığınan ve tozlanacak olan bir ani oldum ![]() ![]() ![]() Hak etmediklerin, artik yeter dediklerin ve erseyin olmak isterken belki de hiçbir şeyin oldum ![]() ![]() ![]() Söylesene ben gerçekten senin neyin oldum? Sesin hep uzakları çağırıyordu, ben üstüme alındım, sana geldim ![]() ![]() ![]() Bilseydim, bana ait olmayan bir seslenişi sahiplenir miydim? Şimdi bir mevsimlik ask kaldı avuçlarımda sadece bir mevsim yaşanan ama bir ömür gibi gelen ask ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni halen benimle biliyor ve seviyor ama ben kalbime ilk defa yalan söylüyorum ![]() ![]() ![]() Gittin! Sevdamın yokluğuna alışabilirim belki ama sesinin uzak yolların sonunda olması acıtıyor içimi ![]() ![]() ![]() Suskunluğun en büyük silahındı, suskunluğunla vurdun beni asıl acı olan, canimi acıtan unutulmak ![]() ![]() ![]() Söylesene unutulmak kime yakışıyor? Unutan sen olsan da sana bile yakışmıyor ![]() ![]() ![]() Merak etme, üstüne giydirmedim bu duyguyu, unutulmayan olmak sende daha güzel duruyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen üstüne alındın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|