![]() |
Ölecek Bir Yer Bulamıyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ölecek Bir Yer BulamıyorumUzattığın ellerinde terli avucunda ölecek bir yer bulamıyorum ![]() Biliyorum anlamaz ve sıkılmış gözlerle bana baktığını ![]() Umursamıyorum ![]() Biliyorum içindeki çıkmaz sokaklara bir soluk kapılar açamadığımı ![]() Yoğun bir bataklık kıvamında derinime çektiğimi seni ![]() Ve nefessiz kalışlarını biliyorum ![]() Bu yüzden umursamaz bakıyorsun bana Bu yüzden küskün bakıyorsun ![]() Sana anlatacaklarımı bir bir unutmak için büyük yutkunmalarımın üzerine mataramdan ılımış ve kokmuş bir suyu içiyorum ![]() Anlatırsam solumayacağını biliyorum ![]() Kirletilmiş bir havayı soluyorum bu yüzden ![]() Ve ırzına geçilmiş bir denizin ortasında arınacak bir damla suyu arıyorum ![]() Kurak bereketsiz toprakların teyemmümüyle, Ve sıcağıyla, Lekeli kefenimi yamayıp, huzuruna çıkmaya hazırlıyorum kendimi ![]() Uzattığın ellerinde terli avucunda ölecek bir yer bulamıyorum ![]() Nedir ürküten seni akşamın serininde ![]() Gözlerini kaçırışını benden ![]() Sıkılışın, medet umuşun ![]() Biliyorum hep çok şey istedin, Mahçubuyetin değil bu yüzden ![]() Biliyorum iç çekişlerini, Umursamadığımı düşündüğünü biliyorum ![]() Aşkla ve yalansız yaşamadığımı, Sahipsiz bıraktığım tenhalarında dolaşırken gecenin, İçimin üşümediğini Ama nedensiz havada kaldığını Biliyorum ![]() Bu yüzden kirletiyorum kendimi ![]() Dönüp yine yanıma sokulacağını ah çekişlerinle, Alışmaya çalışarak tenimin terli kokusuna Ve mutlu olmaya çalışarak Tek sığınağın olduğumu Ama sığınamadığımı biliyorum ![]() Sitemimin kendime olduğunu, Seni bir yük gibi taşımak istediğimi biliyorum ![]() Omuzlarımda ağırlığını hissetmezken Kaçış nedenim olacağını, sen uyumuşken sana sokulacağımı, Sıcağında tövbeler edeceğimi biliyorum ![]() Uzattığın ellerinde terli avucunda ölecek bir yer bulamıyorum ![]() Yaşama nedeni bulamıyorum koşuşturmalarım arasında, Ölme nedenimi bulamıyorum, Bu yüzden nedensiz yaşıyorum ![]() Kirli parfüm kokuyorum ![]() Bu kokuyu sevdiğini biliyorum ![]() Güvende hissettiğini kendini, Sabah işe gidişlerim olacağını hatırlatıyor sana sanırım ![]() Uyanacağımı, Sakalımı kökünden keseceğimi, Budayacağımı kendimi biliyorum ![]() Bir ceza olarak İşbilir bir ifade takacağımı yüzüme ![]() Sen de biliyorsun, Bir hoşça kal bekliyorsun benden, Söyleyemeyeceğimi biliyorum ![]() Uzattığın ellerinde terli avucunda ölecek bir yer bulamıyorum |
![]() |
![]() |
|