![]() |
Artık Yokum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Artık Yokumİlk önce sen bu satırları okurken ben bu dünyada olmayacağım ![]() İlk defa seni sevmiştim:yüreğimdeki sevda ateşini yalnız senin için yakmıştım ve ben ölsem de sen yasadıkça bu sevda ateşi hiç sönmeyecek ![]() ![]() Can özüm, Beyaz kelebeğim İlk defa sana açmıştım kalbimin kilitli olan kapılarını ![]() ![]() ![]() Seninle mutluydum ![]() ![]() ![]() ![]() Sunu bil ki MELEK KALPLİM; Sensiz Cennette yasamaktansa seninle Cehennemde alev alev yanmaya razıyım ben ![]() ![]() ![]() Dileğim ; tüm dileklerinin gerçekleşmesi,sana umutlarım kurdun tüm hayallerinin sabahına gerçeğe dönüşmesi Tek istediğim Rabbimden ben gidince gözlerinden süzülecek her gözyaşı damlası için gökyüzünden binlerce mutluluk damlası bırakması ![]() ![]() Ve gidiyorum iste senden uzaklara sessizce ve de seni severek gidiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Acılarını ve de hüzünlerini sahildeki kumlara bırak ki bir rüzgar estiğinde hemen kaybolsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gidiyorum ve gitmeliyim ama unutma giderken kalbimi yüreğine armağan ediyorum ![]() ![]() Bir gün yanıma gelirsen beni saran kara toprağın üzerinde karları temizle ve de orada bir nazeninin bir sevda tomurcuğu bulacaksın dokun ona ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|