![]() |
Özle Diyorsun... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Özle Diyorsun...Beni özle diyorsun ya Ben en çok seni özledim ![]() Ben seni en çok özledim ![]() Seninle ilgili milyonlarca düşünce geçirdim kafamdan ![]() Kimine sarıldım kimine hiç yüz vermedim ![]() Ürktüm bazılarından bazılarından korktum ![]() Aklımdan geçsin diye başımı yastığa koymak için sabırsızlandıklarımda oldu aklıma getirmemek için uykuya teslim olduklarımda ![]() İlk defa gördüklerimde oldu son olması için dua ettiklerimde ![]() Çok düşünceler geçirdim kafamdan seninle ilgili ![]() Nede olsa zaman çoktu ![]() Gözle görüldüğün bir saniyenin karşılığı bir alev gibi saracaktı düşüncenin yangınını ![]() Gözlerin gözlerime değerken cimrileşen zaman gözlerini özlerken öyle cömert ki ![]() Öyle uzun ki zaman ucunda sen olduğunda ![]() ![]() Beni özle diyorsun ya… Bunca yıl nasıl geçti sanıyorsun ![]() Öyle çok özlüyorum ki seni ![]() ![]() ![]() Seni doğru düzgün sevmeyi beceremedim ya ![]() ![]() ![]() Ben seninle ilgili sayamayacağım kadar çok şey hissettim çok şey akıttım yüreğimden içeri ![]() Ama Ben seni en çok ÖZLEDİM |
![]() |
![]() |
|