Benden Alınıp Sana Verilen ''-Can- Hediyen'' ~ |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Benden Alınıp Sana Verilen ''-Can- Hediyen'' ~İçimde bir Sızı var bu araLar Tarif Edemediğim ![]() ![]() İnan ki biLmiyorum sana nasıL desem vazgeçemediğimi ? Korkarım biLirsin sen beni iyi tanırsın gözbebekLerimin ateşLer savruLduğunu Sana bakarken kirpikLerimin titrediğini ` Konuşurken bakamaz ya gözLerim gözLerine nasıLda kızarır yanakLarım eLma şekeri misaLi kan rengicesine ![]() ![]() BebekLer gibi masum ve temiz oysa yüreğim ![]() ![]() Komşu Kızı dersin hani bana kızdığımda bir tek sözüne aLdanacağımI biLe biLe ! Yanımda oLduğun haLde asLında bana çok uzak oLduğuna mı yanayım UzakLıkLarın bizi bir türLü kavuşturamadığına mı ? SöyLe hangi şıkkI seçmeLiyim bu Durumda ? Var mı Bir biLdiğin ![]() ![]() Unutursun diyorsun ama bir türLü kendini bana unutturabiLecek cesareti buLamıyorsun kendinde ![]() İyi biLirsin senin için her gece ağLadığımı ve gözyaşLarımın hiçbirini içinde sen varsın diye israf etmediğimi ! SEN`Li SoruLarın eSiriyim koskoca bir denizin ortasında çaresiz kaLmış varLığım sana uLaşmak için Çırpınan ![]() ![]() Soğukta morarmış dudağım dudağına değdiğinde NasıLda ateş fışkırır oysa hani Soğuktu ? Bir Veda sanma sakın bunu ![]() Gidiyorum ama SEN'den değiL Sadece yoLsa yürürken bana seni soran insanLardan kaçıyorum Sen anLıyorsun beni duyuyorsun SigaramLa içime çekip bir daha da bırakmadığım nefesLerimi![]() ![]() Bir Deprem oLur Benim Dünyam'da ![]() En kaz aLtında kaLan Bir Tek SEN !Ve Seni kurtarmak için ALLAH'a yaLvaran Ben ![]() ALLAH'ım n'oLur Onu benden değiL beni Ondan aL ama varSa biraz daha ömrüm onun hayatına bahşet ki beni yaşatsın son anına kadar diye ! Ve yaraLı-bereLi O yıkık duvarLarın aLtından Çıkan SEN ![]() Benden aLınıp sana veriLen CAN hediyen ![]() Ve GözLerini Yine Sana Kapatan Sadece Senin oLamayan Bir Ben ![]() ![]() |
|
|
|