~~Seni, Çok Sevdim Diyemi Kaybettim ? |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
~~Seni, Çok Sevdim Diyemi Kaybettim ?Bazen düşünürüm yüreğimle konuşurken ![]() Seni çok sevdim diye mi kaybettim ? Kumsalda inci tanesi bulmuş gibi sevinirken ![]() Sevdiğimi söylediğim diye mi çektin gittin ![]() ? İki sözcük dudaklarımın arasındayken, Onu dışarı vurdum diye mi seni kaybettim ![]() ? Tek neden mi, adını yıldızlara haykırırken ![]() Rüzgar sesimi alıp götürdü diye mi bittin ![]() ? Bitkin kalbimin yollarını yalnızlık tutmuşken, Karşıma çıkınca Seni sevdim diye mi seni kaybettim ![]() ? Şarkımızı içten haykırınca, Herkes imrenir,diye mi bu bana ördüğün seddin ![]() ? Sabah ben uyanmadan kalbim, Benden önce kalkmış senin için çarparken ![]() Mutlu olmak bize haram diye mi seni kaybettim? Sana bakınca yüzümü,Utancımdan eğerken ![]() Gözlerinle başkasını mı seyrettin ? Yer ile gök bir türlü buluşamazken İkimiz kavuştuk,Mutluyuz Ayrılamayız dedik diye mi seni kaybettim ? Sana bakınca gördüğüm deniz uçsuz, Gözlerindeki ışık sonsuz, içinde kayboldum, Seni, Çok sevdim diyemi kaybettim ? |
|
|
|