|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bugün, gömün, gözbebeklerine, küçük, kızın, yüreğimdeki |
Gömün Bugün Beni Yüreğimdeki Küçük Kızın Gözbebeklerine...! |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gömün Bugün Beni Yüreğimdeki Küçük Kızın Gözbebeklerine...!![]() Yüreğime gömün beni bugün ![]() ![]() ![]() Yoruldum sivri çakıl taşlarına benzer aşkların üzerinde yürümekten ![]() ![]() ![]() Dalgaların kıyıya vurup, savurup koynuna aldığı ince bir kum tanesi olmak istiyorum ![]() ![]() ![]() Ve boğulmak kendi mavilerimde ![]() ![]() ![]() Deniz yıldızının beş kolundan bir tanesi bile saramadı beni ![]() ![]() ![]() Oysa ince sızılara da, keskin acılara da alışkın benim bedenim ![]() ![]() ![]() Suların durulduğu bir denizde oynaşan martıları hiç izlemedim ![]() ![]() ![]() Yüreğinize gömün beni bugün ![]() ![]() ![]() Evrenin bütün güzelliklerini kutsayan yüzümü gömün yüreğinize ![]() ![]() ![]() Yorgunum kırık dökük kelimelerle konuşmaktan ![]() ![]() ![]() Yorgunum boş yüzeylere dolu kelimeler yazmaktan ![]() ![]() ![]() Usandım kendini tekrarlayan başlangıçlardan ![]() ![]() ![]() Kendi yüreğimin kara deliklerine saklanmak istiyorum ![]() ![]() ![]() Hiçbir ışığın sızmaya gücünün yetmeyeceği Hiçbir umut çiçeğinin yeşermeye yeltenmediği ![]() ![]() ![]() Hayallerin kucağında öyle gündoğumları, öyle manolya kokulu ilkyazlar yaşadım ki Ağır geliyor artık sabaha varmayan gecelerin gerçekliği ![]() ![]() ![]() Saklanmak kendime ve yavaş yavaş yok olmak istiyorum ![]() ![]() ![]() Gömün beni yüreğimdeki küçük kızın gözbebeklerine ![]() ![]() ![]() Balköpüğü damlalar damlıyor göğsüne ![]() ![]() ![]() Çocuklara özgü umursamazlık, çocuklara özgü vurdumduymazlıkla yaklaştı aymazlıklarınıza ![]() ![]() ![]() Uçurtmalar uçurdu bilmediği gökyüzüne ![]() ![]() ![]() Bir bedenin içine sığmayan kocaman ruhumu da gömün birlikte ![]() ![]() ![]() Güzelliğe tutkun, şehvete aç bakışların yükü altında ezildim ![]() ![]() ![]() Bir perde gibi örttü insana dair güzel yanlarımı bu süslü elbise ![]() ![]() ![]() Dokunabileceğiniz yumuşacık bir ten isteyen elleriniz öpebileceğiniz arzulu dudakları hedef belirlemiştiniz Oysa dokunmanın hiç aklınıza gelmediği bir yüreğe de sahibim ben ![]() ![]() ![]() Orada ebruli bir kadın bekliyor ![]() ![]() ![]() Kendimden yorulup, kendime kaçmanın kısır döngüsüne yolculuğum ![]() ![]() ![]() Ne menzili biliyorum, ne hedefin farkındayım ![]() ![]() ![]() Bir cenin olup annemin kutsal bedenine geri dönmek istiyorum ![]() ![]() ![]() Oysa yalnızlığım öyle koyu bir renk ki bugün, toprağa bile koyamıyorum ![]() ![]() ![]() “Kayıp” ilanı vermek istiyorum ruhum için: “Bir tutam umuda muhtaç, yarına dair özlemlere aç, belirsizliğin kıskacında yarım bir ayraç” Var mı böyle bir ruh etrafınızda sahipsizce dolaşan ![]() ![]() !Kayıptır kendisi ![]() ![]() !Ulaşın lütfen sahipsiz bedenime, ruhsuz boğuluyorum, çok ama çok derinlerde ![]() ![]() ![]() Kendi yarattığım sahte balonların içine oturup Kendi yarattığım sahte diyarları izledim gökyüzünden ![]() ![]() ![]() Kulaklarım sağır oldu patlama sesinden ![]() ![]() ![]() Patlayıp sönen sahte balonum muydu, boş hayallerim miydi bilemedim ![]() ![]() ![]() Patlama sonrası sessizliğindeyim ben ![]() ![]() ![]() Küçük bir masal ülkesi kurmuştum kendime, kraliçesi ve tek hakimi olduğum ![]() ![]() ![]() Sınırlarımı yerle bir eden bu deprem nereden çıktı birden ![]() ![]() ![]() Fay hattının tam üstünde mi inşa etmişim değerlerimi ![]() ![]() ![]() Kaçışlar çözüm olur mu ki ![]() ![]() ![]() Yıkılan binaların taze yanık ve toprak kokusu mu, yoksa yıkılan değerlerim mi hıçkırıklarımın sebebi ![]() ![]() ![]() Bir kaosun içinde içiçe geçmiş hepsi ![]() ![]() ![]() Gömün, gömün beni yüreğime ![]() Emanet ediyorum elimde kalan son üç beş sevincimi bir avuç dosta ![]() ![]() ![]() Tek mirasım bu, o da yalnızca anlayana ![]() ![]() ![]() ![]() Gidiyorum kendime ![]() ![]() Gömün beni bugün yüreğime![]() ![]() |
|
|
|