![]() |
Söz Bitti Şimdi Susma Zamanı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Söz Bitti Şimdi Susma Zamanı“Susmak en büyük çığlıktır” derler…Susmak içinde kopan fırtınalara rağmen sessiz ve sakin bir liman gibi görünmektir ![]() Susmak içindeki yangını göz yaşlarınla söndürmektir ![]() Susmak zorundasındır;çünkü sana yakışan budur ![]() ![]() Susmak zorundasındır;çünkü en güzel cevabın budur ![]() ![]() Susmak zorundasındır;çünkü suskunluğun en güzel dileklerini gizler içinde ![]() ![]() sÖz BitTi ŞimDi SUSma ZAmanı ![]() ![]() ![]() ![]() Susmak zorundasındır;çünkü suskunluğun gözyaşlarındıracıların ![]() ![]() Ve… Susmak zorundasındır;çünkü hala sevmektesindir ![]() Susarsın;çünkü konuşmaya gerek duymazsın ![]() ![]() Sen susarsın ama;gözlerin anlatır acınısevginiçaresizliğini…Sen susanda gözlerin haykırır sessiz çığlığının sahibine ![]() İçin rahattır ama ![]() ![]() Sen sevmişsindir ölümüne O bırakıp gitmiştir ![]() ![]() ![]() sÖz BitTi ŞimDi SUSma ZAmanı ![]() ![]() ![]() ![]() ÜZÜLME!!! Sen sana yakışanı yaptın ![]() ![]() ![]() ![]() sÖz BitTi ŞimDi SUSma ZAmanı ![]() ![]() ![]() ![]() Bırak hesap sormayı Bırak anlasın sevginin büyüklüğünü Bırak neden “seni asla kimse benim kadar sevemez!”dediğini anlasın… Bırak her şeyi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HAYAT SORAR HESABINI!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Söz Bitti Şimdi Susma Zamanı |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Söz Bitti Şimdi Susma ZamanıOysa ne zordu seni tamda bulmusken kaybetmek ![]() ![]() Ne zordu ağlamamak için dudaklarımı ısırırken veda sözlerini dinlemek ![]() ![]() Biz sevgiliden başka dosttuk, arkadaştık ya bi nevi Sırdaştık, insandık ya önceleri ![]() ![]() Değilmiş ! Rüzgarı kıskanırmı insan hiç tenine deyip geçiyor diye ![]() ![]() Yağmur damlalarından nefret edermi yanaklarından süzülüp dudaklarına yerleşiyor diye ![]() ![]() Edermiş meğer ! Sana benden başkası dokunamaz ki ![]() ![]() ![]() ![]() Ellerini tutmak isteyemezki; canı benim canımın istediği gibi ![]() ![]() Beklentisizce sevemezki, bekleyemez ki seni ![]() ![]() Sahi, doldurabilir mi yerimi biri ? Oysa biz değilmiydik defalarca söz veren birbirimize ![]() ![]() Biz değilmiydik kalbimizde birbirimizden başkası olmayacağına yemin eden ![]() ![]() Tek bir ruh, tek bir kalp ![]() ![]() O biz değilmiydik sahi ? Bocalıyorum yokluğunda ![]() ![]() Neye elimi uzatsam boşlukta buluyorum kendimi ![]() ![]() Baktığım hiç bir yüz seninkine benzemiyor, hiç bir renk hayatımı senin rengin kadar ferahlatmıyor ![]() ![]() Hiç bir söz senin bir tek sözün kadar değer bulmuyor ![]() ![]() Olmuyor ! Ne yerin doluyor, ne boşluğunun acısı hafifliyor ![]() ![]() İçimde bir yerlerde öyle büyüksün, öyle hızla çoğalıyorsunki yetişemiyorum sana ![]() ![]() unuttum desemde beceremiyorum aslında ![]() ![]() Artık tek basıma dinliyorum gözlerimin içine baka baka söylediğin o sarkıları ![]() ![]() Tek başıma bakıp eski resimlere, gülümsemeye çabalıyorum buruk bir tebessümle ![]() ![]() Oysa simdi ne bir resmin kalmalı elimde, ne bir anı beynimde ![]() ![]() Susmalıyım ! Çünkü her konuştuğumda seni seviyorum dememek için ısırıyorum dudaklarımı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|