![]() |
Düşünüyorumda Sen Hiç Var Olmadın... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düşünüyorumda Sen Hiç Var Olmadın...Ben varolduğunu sandım ama yanılmışım hep, kendi içimde yüreğimde yaşatmışım seni onca zaman ![]() ![]() Bir hayal gibi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen sadece olmasını istediğimdin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben susmaktan yorulsamda yüreğim haykırmaktan vazgeçmiyor ![]() ![]() Boşver yüreğim uzak kalsın o yine, yaklaşmasın canıma ![]() ![]() ![]() ![]() Uzak dursun işte bir kuş olup göç etsin bu diyarlardan ![]() Sende arama artık be yüreğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yolcu yolunda gerek derler ![]() ![]() ![]() Hemen yan sokakta gül bahçeli sokaklar varken bırak artık dikenli yolları yüreğim ![]() ![]() Gözyaşı yağmurlarının altında dikenli yollarda yürümekten yorulmadın mı ? Gül bahçeleriyle heryeri sıcak gülümseme dolu güneşin ışıklarında huzur bulmak varken ![]() ![]() ![]() Sen onsuz da yaşarsın yüreğim bilirsin, çok acılar ağır yükleri bıraktık ardımızda ![]() ![]() ![]() Bıkmadın mı hala karanlık sokaklardan, korkardın sen oysa soğuk karanlık sessiz sokaklardan ![]() ![]() ![]() Sen değişme hep aynı kal bırak ürkütücü yollar cansız kalsın ![]() ![]() İmkansız aşklar sana göre degil yüreğim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|