![]() |
Ali Akyüz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ali AkyüzAli Akyüzseçimi prof ![]() İ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1945 yılında Trabzon, Of, Yukarı Kışlacık Köyü?nde doğdu ![]() ![]() ![]() ![]() 1971 yılında SSK Okmeydanı Hastanesi?nde çalışmaya başladı ![]() ![]() ![]() ![]() 1982?de doçent olduktan sonra 1986 yılında 6 ay süre ile İngiltere?de St ![]() ![]() ![]() 1988 yılında profesörlüğe yükseldi ![]() ![]() Üyelikleri ?Türk Cerrahi Gastroenteroloji Endoskopi Derneği (Kurucusu ve başkanı) ?Türk Gastroenteroloji Derneği (İstanbul Şubesi?nde 8 yıl yönetim kurulunda görev yapmıştır) ?Türk Cerrahi Derneği (Eğitim Komisyonu üyesidir) ?Türk Kolon ve Rektum Cerrahisi Derneği ?Türk Tıp Derneği ?Ulusal Endoskopik Laparoskopik Cerrahi Derneği ?International Society of University Colon and Rectal Surgeons (ISUCRS) ?European Association for Coloproctology (EACP) ?Of Kültür ve Yardımlaşma Derneği (20 yıl başkanlığını yapmıştır) ?Of Kültür ve Yardımlaşma Vakfı (Kurucusudur, 12 yıl başkanlığını yürütmüştür ve halen onursal başkanıdır) ?Trabzonlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği |
![]() |
![]() |
|