Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ahmet, altan, gece, uzun

Ahmet Altan - En Uzun Gece

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ahmet Altan - En Uzun Gece

Kitap Adı: En Uzun Gece

Yazar : Ahmet Altan

Yayınevi :Alkım Yayınevi

Basım Tarihi :Eylül 2005

Hayatım boyunca beni böyle seven biri oldu mu?

Hayatında herkesten ve her şeyden fazla sevdiği erkekten kaçarak Güneydoğu?nun dağlarında uluslararası bir araştırma grubuna katılan bir kadın

Bir daha hiç kimseyi o kadını sevdiği gibi sevemeyeceğini bilmesine rağmen ruhundaki zaafları saklamak için yaptığı vahşice hatalarla karşısındakini yaralayan bir adam

Gerçek aşkın korkunç ağırlığını taşıyamayarak bir köprü gibi çöküp iki kıyısında iki insanı çaresiz bırakan bir ilişki

Affetmelerine izin vermediği için kendi hafızalarından bile nefret etmelerine rağmen affetmeyi beceremeyen insanların içine hapsoldukları bir yalnızlık

İki insanın bütün zekalarını kullanarak öldürmek için uğraştıkları ve her yediği darbeyle biraz daha hastalanarak güçlenen bir tutku

Kutsal Mezopotamya Ovası?nın eteklerinde yükselen dağlarda süren tehditkar bir hayat

Bu iki insanın yaşadıklarını izleyen herkesin sorduğu bir soru: ?Hayatım boyunca beni böyle seven biri oldu mu??

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com