![]() |
Ahmet Altan - En Uzun Gece |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ahmet Altan - En Uzun GeceKitap Adı: En Uzun Gece Yazar : Ahmet Altan Yayınevi :Alkım Yayınevi Basım Tarihi :Eylül 2005 Hayatım boyunca beni böyle seven biri oldu mu? Hayatında herkesten ve her şeyden fazla sevdiği erkekten kaçarak Güneydoğu?nun dağlarında uluslararası bir araştırma grubuna katılan bir kadın ![]() Bir daha hiç kimseyi o kadını sevdiği gibi sevemeyeceğini bilmesine rağmen ruhundaki zaafları saklamak için yaptığı vahşice hatalarla karşısındakini yaralayan bir adam ![]() Gerçek aşkın korkunç ağırlığını taşıyamayarak bir köprü gibi çöküp iki kıyısında iki insanı çaresiz bırakan bir ilişki ![]() Affetmelerine izin vermediği için kendi hafızalarından bile nefret etmelerine rağmen affetmeyi beceremeyen insanların içine hapsoldukları bir yalnızlık ![]() İki insanın bütün zekalarını kullanarak öldürmek için uğraştıkları ve her yediği darbeyle biraz daha hastalanarak güçlenen bir tutku ![]() Kutsal Mezopotamya Ovası?nın eteklerinde yükselen dağlarda süren tehditkar bir hayat ![]() Bu iki insanın yaşadıklarını izleyen herkesin sorduğu bir soru: ?Hayatım boyunca beni böyle seven biri oldu mu?? |
![]() |
![]() |
|