Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
, bozulan, jeffries, roman, sabrina, yeminler, özeti

Bozulan Yeminler – Sabrina Jeffries (Roman Özeti)

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bozulan Yeminler – Sabrina Jeffries (Roman Özeti)

Bozulan Yeminler – Sabrina JeffriesKitabın ÖzetiOn dokuz yıl önce meydana gelen trajik bir kaza Stoneville Markisi olan Oliver Sharpe’ın ailesinin yaşamlarına mal olur Yakışıklı markinin hayatını bu olay ömrü boyunca etkiler ve onu skandallarla yaşayan pervasız bir adama dönüştürürBüyükannesi Hetty, evlenmezse onu ve dört kardeşini aile mirasından mahrum bırakacağını söylediğinde ise, Oliver ona kendi tarzında karşılık vermeye karar verir Şansına, Londra’da kayıp nişanlısını aramaya gelen Amerikalı bir güzel olan Maria Butterfield ile karşılaşır Planı için kusursuz bir kadın bulduğunu düşünen Oliver’ın hesaba katmadığı tek şey ise, Maria’ya duyduğu şehvetle nasıl başa çıkacağı olacaktırCanlı, kıpır kıpır, çarpıcı, çok çekici… Library JournalBu roman, yazarın bütün yeteneğini sergilemesine olanak tanıyor: Zekâ dolu diyaloglar, akıllıca çizilmiş karakterler ve alev alev cinsel çekime sahip, birbirine son derece uygun başkahramanlar BooklistHikâye, Sabrina Jeffries’in benzersiz eğlence anlayışının, zekânın ve tutkunun kusursuz bileşimi Romantic Times“Ben sadece bedenini istemiyorum, ben… ” Pes etti Oliver, ortaya çıkardığı şeyden belli ki tedirgin olmuştu “Tutkusuz bir evliliğin nasıl olduğunu hayal bile edemezsin Benimkilerin evliliği öyleydi Evliliklerindeki tek duygu küskünlüktü Tartışmalar arasında, zar zor aynı ortamda bulunurlardı”Maria eldivenlerini yavaşça çıkarırken bakışları onu felce uğrattı “O adamla evlenmeye pek hevesli olduğunu görüyorum Bu adam, seni de diğer varlıklarıyla beraber rafa kaldıracak ve sadece yararlı olduğunda seni kullanacak” Oturduğu yere eldivenleri savuran Maria’nın ellerini kendi ellerinin içine aldı, başparmaklarıyla ellerini ovdu “Tabii onu bir daha görebilirsen”Bu sözler Nathan hakkındaki korkularını su yüzüne çıkarmıştı — onu sadece hırslarına hizmet edeceği kadar arzuluyordu Bunları duymak istemedi Maria Oliver’ı bu kadar yakınında istemedi Onun dokunmasını ve arzulamasını istemedi Ellerini onunkilerden kurtardı ve pencereden dışarı bakmak için kaydı“Bu giyim mağazası ne kadar uzaklıkta bu arada?” dedi Maria, tıkanarak konuşmuştuOliver aniden perdeleri kapadı, sonra onun yanına geçti Maria kaskatı kesilmişti Oliver onu tek eliyle belinden yakalayıp, kendine doğru sertçe çektiğinde karşı koymadı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com