![]() |
Yedek Sevgili |
![]() |
![]() |
#1 |
ASUD€
|
![]() Yedek SevgiliKimi sevsem, onun hep uzakta bir sevdiği vardı, Unutamadığı ilk aşkı ya da onu terk edip giden sevgilisi… Kimi derinden sevsem, o da bir başkasını derinden hatırlardı ![]() Öylesine çok sevdim ki onları, Başkalarına duydukları sevgiyi anlatmalarını, Sessizce, içim acıyla kanayarak dinledim ![]() Beni yitirmekten hiç korkmadılar ![]() Çünkü onlara göre fazla iyiydim; Bu yüzden ilk anda vazgeçilebilirdi benden ![]() Beni terk edenlerden tek bir isteğim olurdu ![]() "Ne olur, bir daha beni aramayın! Çünkü ben kolay unutamıyorum ![]() Çünkü ben size duyduğum o akıl dışı aşk yüzünden keder bahçemi dağıtıyorum ![]() Çocukluğumun o güzel bahçesini… Böyle derdim onlara ama yine de ararlardı beni Soluksuz ve umutsuz kaldıkları bir gece mutlaka akıllarına ben gelirdim O, yedek sevgili!!!
![]() |
Cevap : Yedek Sevgili |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Yedek SevgiliÇok güzelmiş ellerine sağlık
![]() |
Cevap : Yedek Sevgili |
![]() |
![]() |
#4 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Yedek SevgiliBeni terk edenlerden tek bir isteğim olurdu ![]() "Ne olur, bir daha beni aramayın! Çünkü ben kolay unutamıyorum ![]() En çokta burası çok anlamlı geldi bana imzamda kullanayım bari |
![]() |
![]() |
|