![]() |
Windows 7 Xp'yi Yedi! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Windows 7 Xp'yi Yedi!Windows 7 işletim sisteminin yükselişi sürüyor! İşte işletim sistemlerinde en son durum ![]() ![]() ![]() ![]() Windows 7'nin, Windows Vista'nın bir yılda geldiği noktaya gelmesi sadece 3 ay aldı ![]() Ölçüm şirketi NetApplications yeni sonuçları yayınladı ve Windows 7, Ocak ayı sonu itibariyle yüzde 7 ![]() ![]() NetApplications'dan Vince Vinzzaccarro yaptığı açıklamada Windows 7'nin büyüme hızının hiç yavaşlamadığını belirtti ![]() ![]() ![]() Windows 7'nin kullanım oranı ölçümleri daha fazla insanın online olduğu haftasonu ve bayram tatili günlerinde artıyor ![]() Windows XP ve Vista ne durumda? Ocak ay boyunca Windows 7'nin piyasa payı yüzde 7 ![]() ![]() ![]() ![]() Bir ayda yüzde 1 ![]() ![]() ![]() Windows 7'nin çıkışından bu yana Windows Vista ve Windows XP'nin piyasa payı kaybı tırmanışta ![]() Windows XP yüzde 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Windows Vista'nın üç aydır aralıksız gerilediği göze çarpıyor ![]() ![]() ![]() İşte işletim sistemlerinin payı Windows 7'nin aldığı payın büyük kısmı Windows XP'den geliyor ![]() ![]() ![]() Windows XP 66 ![]() Windows Vista 17 ![]() Windows 7 7 ![]() Mac OS X 10 ![]() ![]() Mac OS X 10 ![]() ![]() Linux 1 ![]() Mac OS X 10 ![]() ![]() Java ME 0 ![]() Windows 2000 0 ![]() Cep telefonu işletim sistemleri de yükselişte iPhone 0 ![]() Symbian 0 ![]() Mac OS X (Sürümü belli olmayan) 0 ![]() iPod 0 ![]() Windows NT 0 ![]() X11 0 ![]() Windows 98 0 ![]() Windows CE 0 ![]() Bilinmeyen 0 ![]() Mac OS X Mach-O 0 ![]() Windows ME 0 ![]() BlackBerry 0 ![]() PLAYSTATION 3 0 ![]() Android 1 ![]() ![]() Windows Mobile 0 ![]() |
![]() |
![]() |
|