Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Bilim Teknik ve Teknoloji Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ajan, arkadaşlık, dikkat, sitelerinde

Dikkat: Arkadaşlık Sitelerinde Ajan Var!

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dikkat: Arkadaşlık Sitelerinde Ajan Var!

Kötü haber; erkekler evlenecekleri kızları barlarda aramıyorlar, iyi haber bekar erkeklerin hepsi sanal alemde aşk arayışında!

Kadınlar da erkekler de aynı şeyden şikayetçi, aradıkları sevgiliyi bir türlü bulamıyorlar Gece kulüplerine, barlara, kafelere giden ve sevgili arayan kızlara bir iyi bir de kötü haber vermek zorundayım Kötü haber; erkekler evlenecekleri kızları barlarda aramıyorlar, iyi haber bekar erkeklerin hepsi sanal alemde aşk arayışında!

Sanal arkadaşlıkla ilgili yazmadan önce kendim denemek ve emin olmak istedim Siberalemcom ve güzel insanları üye olarak kaydederek geniş kitleler tarafından bilinirliği artan beautifulpeoplecom’a üye oldum Siberalemcom beni çok şaşırttı diyebilirim, zira son derece keyifli insanlar var, üstelik burada her şey son derece dürüst işliyor Şunu kast ediyorum, neden orada olduğunuz belli, hayatınıza birini sokmak istiyorsunuz ister yazışmak ister gezip dolaşmak ister gönül eğlendirmek ister gönlünüzün sultanı yapmak için

siberalemcom’da günde ortalama 300 mesaj okuyarak ve bin küsur ‘göz kırpma’ alarak hayli mesai harcadım Bu kadar popüler olmak için siteye güzel bir fotoğrafınızı koymalı ve gayet uygun bir profil oluşturmalısınız Gerçi benimki son derece abartılı ve karşı cinsi provoke etmeye yönelikti, “Sizi seçmem için üç sebep söyleyin” diyordum Gelen cevaplar içinde son derece makul olanlar da vardı

Alt metinlere dikkat

Profillerde aylık ücretten, dünya görüşüne, hobilerinden hayata hangi pencereden baktığına kadar çeşitli sorular var, kimi tuzak mahiyetinde Ne kadar çok cevap verirseniz kendinizi o kadar deşifre edersiniz ki, bu da kimileri tarafından daha çok tercih ediliyor Bir arkadaşım anlattı; kendini İtalya’da yaşıyorum diyerek tanıtan ve ilgi alanı hostesler olan eskilerden genç bir playboy, gönlünü eğlendirmek için başvurduğu yolda amacına başarılı şekilde ulaşıyormuş Elbette gelen mesajların hepsi de size uygun olmayacaktır, yaşına başına bakmadan, istediğiniz kriterlere uymadığı halde ısrarcı olanlar, fetişist olduğunu saklamayanlar, daha ilk satırda sizi evine davet edecekler çıkabilir Bilgisayar başında eleme yapması kolay, istemediğiniz kişiyi şikayet edebilir ve ondan bir daha mesaj almayabilirsiniz

RAKAMLARLA SİBERALEM

Kadın oranı Yüzde 36

Erkek oranı Yüzde 64

Kadın yaş ortalaması 26

Erkek yaş ortalaması 281

Kadınlar:

Yüksek Lisans Yüzde 9

Lisans Yüzde 40

Ön lisan yüzde 16

Lise (ve altı) yüzde 35

Erkekler:

Yüksek Lisans yüzde 10

Lisans yüzde 42

Ön lisans yüzde 17

Lise (ve altı) yüzde 31

Karşınıza bir ceo çıkabilir

Asmallworldcom arkadaşlık siteleri içinde en sevdiğim ve illa sevgili yapalım derdinde olmadığından sağladığı rahat ve cool ortamla gayet kolay sevgili yapılabilecek bir site Ancak buraya bir üye tarafından davet edilmeli ve mutlaka bir ‘şey’ olmalısınız Çünkü karşınıza Barselona’nın en zengin CEO’su,

İngiltere’nin en popüler stil danışmanı, Koreli bir politikacı, Türk bir gazeteci çıkabilir!

iLGiNÇ MESAJLAŞMALAR

(Yazım hataları bilinçli olarak düzeltilmemiştir)

-ERKEK 1

profilinizi okudum bir kaç şey söyliyim istedim sanırım siz kimseyi aramıyorsunuz güzelliğinizi sergileyip milletin tansiyonunu 20 yapıp öldürme taraftarısınız istediğiniz özellikte bi adam varsa bende erkekliği bırakıp sadece o adam için ie (gay) ola bilirim saygılar

-ERKEK 2

Merhaba, sende bir sey rica edebilirmiyim Lutfen cok ciddiyim etnik kökeninden kürt’ü kaldırırmısın sen bir lünpensin cünkü liboşsun ve cokta korkaksın

-ERKEK 3

okumaya sabrın olur umarım yurtdışı ile bağlantım ingiliz vatandaşı olmam anamın italyan olması

-ERKEK 4

Merhaba nasılsınız? Ayaklarınız güzel ve bakımlımıdır?

-ERKEK 5

enayi arıyorsun bence ondanda burada yok harcarlar seni bayan ukala

-ERKEK 6

çok şey istiyorsun ama değer bence sana

-ERKEK 7’yle

merhaba bakın sıze acık ve net konuşacam 300 dolar verırım senınle 1 saat olsa bile adım onur izmitte yaşıyorum delrasyon yapı işlerinde meşkulum

BEN

ne kadar ayip bu sekilde yaklasilir mi bir kadina

-ERKEK 7

amacım sızı kırmak değildi hanfendi eğer kalbınızı kırdıysam çok özür dilerim yada sıız başka kadınlara benzittiğim yok sla öyle bırı değilsiniz amacım nıyetımı orataya koymaktı aşşalamak değil asla böyle birşey olmaz, ben ziden çok etkılendım çok güzelsınız

bunu ıcın herşeyi yaparım anlamına gelıyor bu teklfi

BEN

peki ben size bir miktar para vereyim bir daha bana mesaj falan yollamayin; ok?

-ERKEK 8

mrb

BEN

Yazacakmışık demişsin bu ne demek, bunu siz mi yazdınız?

-ERKEK 8

siz dil uzmanımısınız

BEN

Biraz, mısınız ayrı yazılır bu arada

-ERKEK 8bana ders verin o zaman

BEN

Ama sizinle çok uğraşmak lazım

-ERKEK 8

Sanmam klavyede yazılan yazılar ve çabuk yazma gayreti doğaldır ki yazıyı bozar

ayrıca biz burada yazı tartışması yapmak için de bulunmuyoruz

ve gene ayrıca size bu konuda ben ders verebilirim

BEN

Nasıl yazı yazdığınız sizin nasıl biri olduğunuzu, eğitiminizi, kültürünüzü gösteremez mi?

-ERKEK 8

tabiki kültürümü gösterir ama dil uzmanı değilim o yüzden yazım hatası yapabilirim

BEN

Buradaki ‘ki’ de ayrı yazılır!

-ERKEK 8

gidin edebiyat sitelerine üye olun siz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com