Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Müzik Tutkunları

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alacak, eurovisionda, hadise, sahne

Eurovision'da Hadise Sahne Alacak

Eski 10-21-2008   #1
KsK_rocker
icon111

Eurovision'da Hadise Sahne Alacak

Belçika'yı reddeden Hadise, Eurovision'da Türkiye için yarışacak

TRT Eurovision için son kararını verdi ve Belçika’da yaşayan şarkıcı Hadise’nin Türkiye adına yarışacağını ilan etti Kurumun belirlediği ismi ilk kez AKŞAM’a açıklayan TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, “Düzenlediğimiz anketin sonucunu dikkate alarak bizi Hadise’nin temsil etmesine karar verdik” diye konuştu TRT, Mayıs 2009’da Moskova’da yapılacak yarışma için aday sayısını ikiye indirmiş, Şebnem Ferah ile Hadise finale kalmıştı

ŞOVU ÇOK GÜZEL
“Ben henüz Hadise’yle tanışmadım, görüşmedim” diyen TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, neden Hadise’de karar kılındığını ise şu sözlerle anlattı: Kliplerini izledim Çok iyi şov yapıyor Güzel bir hanımefendi Yurtdışında yaşadığı için yabancı dili de çok iyi Bir de çok iyi sponsorları var EMI, önemli bir marka ve Hadise’nin sponsorluğunu yapıyor EMI’ın bu konumu nedeniyle, TRT’nin tanıtım konusundaki eksikliklerinin de giderileceğini düşünüyorum Birçok şey, bu sponsorluk sayesinde TRT’- ye maliyeti daha az olacaktır

"ÇAĞIRIN KOŞA KOŞA GELİRİM" DEMİŞTİ
Belçİka’da doğup büyüyen Hadise, yaşadığı ülkeden de Eurovision için teklifler aldığını ancak gönlünün Türkiye’den yana olduğunu açıklamıştı Seksi şarkıcı, “TRT’den teklif gelirse koşa koşa, seve seve giderim Tabii ki Belçika’yı da çok seviyorum çünkü orada doğdum Oradaki hayranlarımın hepsini seviyorum ama sizler gibi sıcak değiller” demişti

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com