![]() |
Tek Pc'de 30 Kullanıcı! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tek Pc'de 30 Kullanıcı!Fujitsu'nun yeni ince istemcisi FUTRO C400 sayesinde kullanıcılar tek bir bilgisayarı paylaşırken, şirketler donanım ve yönetim maliyetlerinde tasarruf elde ediyorlar ![]() ![]() ![]() Manuel konfigürasyon gerektirmeyen FUTRO C400 ince istemciler, bu sayede arıza süresini minimuma indirerek verimliliği maksimuma çıkarıyor ![]() Fujitsu, başlangıç seviyesi PC'lerden çok daha uygun bir bütçe ile çok sayıda kullanıcının tek bir bilgisayarda çalışmasına imkan veren ultra ince istemcisi FUTRO C400'ü piyasaya sürdü ![]() ![]() ![]() Tek bir PC ile 30'a kadar kullanıcı çalışabiliyor Fujitsu, FUTRO C400 ile yeterli BT personeli ve bilgisi bulunmayan küçük işletmeleri, okulları, kütüphaneleri ve organizasyonları hedef alıyor ![]() ![]() ![]() ![]() Günümüzde çoklu kullanıcının bulunduğu işyerlerinde kaynaklar paylaşılırken, ofis yazılımları ve Internet tarayıcıları gibi standart masaüstü uygulamaları FUTRO C400 sayesinde daha iyi bir performans elde edebiliyor ![]() ![]() ![]() Yönetim ve enerji masrafları azalıyor Bilgisayar kullanımıyla ilgili kaynakların kullanıcılar arasında paylaşılması yönetim maliyetlerini de azaltıyor ![]() ![]() Hareket eden parçaları bulunmayan, CD kutusu büyüklüğündeki FUTRO C400 ultra ince istemciler daha az güç harcıyor, en elverişli PC'lerden bile daha az enerji kullanıyor ![]() ![]() ![]() ![]() Daha fazla bilgi için: Fujitsu İnce İstemci Ürün Ailesi: Thin clients - Product catalog - Fujitsu FUTRO C400 İnce İstemci: thin clients futro c400 Fujitsu |
![]() |
![]() |
|