Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Bilim Teknik ve Teknoloji Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kaydet, paylaş, taşı, verileri

Verileri Kaydet, Taşı Ve Paylaş!

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Verileri Kaydet, Taşı Ve Paylaş!

Yeni SDHC Class 10 flaş kartlar standart ve mikro boyutta Verbatim?in 32 GB kapasiteli Flaş Kartları ile verileri kaydet, taşı ve paylaş

Verbatim yeni Class 10 SDHC (Secure Digital High Capacity) Flash Kartları, minimum 10MB/sn veri transfer hızını garanti ediyor

Verbatim'in SDHC kartlarının yüksek hız ve büyük kapasiteleri hem dijital fotoğraf ve video kameralarda devasa bellek kullanımı için hem de cep telefonları, GPS cihazları, PDA'lar ve MP3 çalarlar gibi diğer SDHC cihazları için mükkemmel kıllıyor SDHC kartların hem standart hem de mikro boyutu 4GB ila 32GB arasındaki kapasitelerde sunuluyor

? Süper hızlı okuma-yazma hızları 10MB/sn (en az)

? 4GB ila 32GB arası kapasite

? Hem standart hem de mikro boyutlarda

SDHC kartlar dijital kameralar, taşınabilir müzik çalarlar, video kameralar, akıllı telefonlar, PC'ler ve diğer tüketici uygulamalarında kullanılmak üzere tasarlanmıştır HD video ve yüksek çözünürlüklü dijital fotoğraf ve mobil uygulamaların artan kullanımı, daha yüksek depolama kapasitesi ve daha hızlı veri transfer hızı gerektirmektedir Bu nedenle, SDHC kartlar maksimum hız değil, minimum aralıksız veri aktarım hızını garantiler Class 10?un en belirgin özelliği minimum veri aktarım hızının saniyede 10 MB olmasıdır Yüksek kapasite gerektiren uygulamalar için kurulmuş ve özellikle yüksek kaliteli video için uygun olan FAT32file sistemini kullanır Verbatim'in SDHC Kartları kullanımda olan tüm SD standartlarıyla tamamen uyumludur Yanlışlıkla silinmesini önlemek için bir yazma koruma özelliği içerir SDHC kartlar, SD kartlarla aynı fiziksel formatı kullanırlar ancak SDA Specifications Sürüm 20 ile uyumlu olmayan SD host cihazlarla kullanılamazlar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com