Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi > Dünya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
eğitim, gruplarından, kürt, milli, müdürüne, tehdit, türkmen

Türkmen Milli Eğitim Müdürü'ne Kürt Gruplarından Tehdit

Eski 01-19-2007   #1
rebellious23

Türkmen Milli Eğitim Müdürü'ne Kürt Gruplarından Tehdit

Kerkük Milli Eğitim Müdürü Şeyh Ömer Mübarek, bazı Kürt gruplardan tehdit aldığını açıkladı

Kürt gruplardan en çok kendi taraftarlarını işe alması için tehdit aldığını ifade eden Türkmen Milli Eğitim Müdürü Mübarek, tehditlere artık alıştığını söyledi İHA'ya özel açıklamalarda bulunan Mübarek, "Kasım 2004'ten beri görevimi kanunlara uygun şekilde yürütüyorum Kerkük'te farklı etnik kimliklerden çocuklar bir arada eğitim görüyor Kürt, Türkmen, Süryani aynı sıraları paylaşıyor ve bu konuda hiç sıkıntı yaşamıyoruz Kerkük'ün tüm bölgelerinde okullar açık ve eğitim devam ediyor Görevimdeki başarımdan ötürü bakanlıktan şimdiye kadar 20 takdirname aldım" dedi

Kerkük Milli Eğitim Müdürü Mübarek, "Son zamanlarda bazı Kürt gruplar, kanunsuz işler yapmam için baskı yapmaya başladı Fakat ben kanunsuz hiçbir şey yapmadım, yapmaya da niyetim yok Tabi ki durum böyle olunca, sürekli tehdit alıyorum Daha 3 gün önce mektupla tehdit edildim Görevinden uzaklaştırılan bazı müfettişleri Kerkük'te işe almamı istiyorlar; ancak ben sadece Bağdat'taki Milli Eğitim Bakanlığı'ndan gelen emre göre hareket edebilirim Bunun üzerine 'ya istediğimiz kişileri işe alacaksın ve müdürlüğün devam edecek ya da sonun diğer milli eğitim müdürü gibi olacak' şeklinde bir tehdit aldım Bildiğiniz gibi eski müdür İbrahim İsmail Tofik'i öldürdüler Bilemeyiz ama belki de aynı sebeplerden dolayı Tehditler bizim moralimizi tabi ki bozuyor; ama yine de görevimize devam edeceğiz" şeklinde konuştu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com