Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Bilim Teknik ve Teknoloji Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bedava, indirin, işletim, sistemi

Bedava İşletim Sistemi; İndirin!

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bedava İşletim Sistemi; İndirin!

SplashTop OS: Ücretsiz bir işletim sistemi!

Bu ücretsiz işletim sistemiyle PC'niz açılır açılmaz internete bağlanabilirsiniz! Deneyin

SplashTop, Chromium tabanlı tamamlayıcı netbook işletim sistemini yayınladı Herkese açık olan işletim sistemi, oldukça hafif bir yapıya sahip ve bir o kadar da hızlı Windows kullanıyorsanız ve işletim sistemini denemek istiyorsanız aşağıdaki adımları takip etmeniz yeterli:
Splashtop web sitesinden en son SplashTop OS'u indirin İndirme dosyası sadece 2MB ancak çalıştırdığınızda 312MB boyutunda veri indirecektir Yükleme tamamlandığında IE veya Firefox favorilerinizi aktarabiliyorsunuz
Google Chrome ile internete bağlanabildiğiniz, Chrome uygulamalarını kullanabildiğiniz işletim sistemi Windows'un yerine geçmeyi iddia etmiyor Ancak işletim sistemi oldukça hızlı açılıyor ve masaüstünüzün yüklenmesine gerek bırakmıyor
İşlemci 'Sandbox' güvenliğine sahip olduğundan sadece USB belleğe indirme yapabiliyorsunuz Bu sıkıcı olabilir, ancak büyük ölçüde güvenlik sunuyor
Programdan hoşlanmazsanız, Windows'un yüklü programlar listesinden SplashTop OS'u kaldırabilirsiniz

CHIP Online

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com