Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Bilim Teknik ve Teknoloji Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
android, liderliğe, oynuyor

Android Liderliğe Oynuyor

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Android Liderliğe Oynuyor

Google'ın mobil işletim sistemi Android'in, önümüdeki üç yıl içerisinde pazarda ikinciliğe yükseleceği tahmin ediliyor 2013 yılında akıllı telefon pazarını neler bekliyor?

Giderek popülerliği artan akıllı telefonlar, yavaş yavaş piyasanın tamamına hakim olmaya başladılar Yapılan tahminlere göre 2013 yılında yaklaşık 390 milyon adet akıllı telefon piyasaya çıkmış olacak

Bu kadar büyük bir pazarda işletim sistemleri arasında da büyük bir rekabet yaşanıyor Bu alanda en iddialı işletim sistemlerinden biri olan Google'ın Linux tabanlı mobil işletim sistemi Android'in önümüzdeki üç yıl içinde pazarda ikinciliğe yerleşeceği belirtiliyor

Google Android üç yıl içinde büyük bir yükseliş yaşayacak

IDC'nin açıkladığı rakamlara göre 2013 yılında yaklaşık 63 milyon adet Android tabanlı cihaz piyasada olacak

IDC'nin tahminlerine göre Symbian işletim sistemi, bu dönemde liderliğini sürdürmeye devam edecek

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com