Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alobuyrun, başbakan

Alo!Buyrun ben başbakan...

Eski 10-21-2008   #1
merve16
icon111

Alo!Buyrun ben başbakan...

Diyarbakır'da bir GSM şirketinin çağrı merkezinin açılışını yapan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, merkeze gelen bir telefona cevap verdi Arayan vatandaşa, 'Dile benden ne dilersen' dedi ama telefonun diğer ucunda Erdoğan'ın olduğuna inanmayan vatandaş fırsatı elinden kaçırdı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yapımı tamamlanan yanık merkezinin ek binasının açılışını yaptı Erdoğan, daha sonra Şanlıurfa Yolu üzerinde bulunan
bir GSM şirketinin çağrı merkezinin açılışını gerçekleştirdi

ALO BUYRUN BEN BAŞBAKAN

Bin kişinin istihdam edildiği çağrı merkezinin kurdelesini kesen başbakan Recep Tayyip Erdoğan çağrı merkezi salonunu dolaşırken merkeze gelen telefona cevap verdi Telefonu cevaplayan Başbakan Erdoğan, "Alo buyrun Ben Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Talebinizi alalım, ama çok fazla şeylerde istemeyin" dedi

VATANDAŞ ŞAŞIRDI

Çağrı merkezini arayan vatandaş ise bir süre şaşkınlık içinde kalarak, telefona çıkan kişinin Başbakan olduğundan emin olmadığı için "Aslında ben kontör yüklemek için aramıştım Neyse daha sonra ararım" dedi

Cevap : Alo!Buyrun ben başbakan...

Eski 10-21-2008   #2
haticee

:))) sansa bak
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-21-2008   #3
Equinox

"Aslında ben kontör yüklemek için aramıştım Neyse daha sonra ararım" dedi

Vatandaş dediğin böyle olur:)

Eski 10-21-2008   #4
sudenaz

insan ona ulaşmak için ne zorluklar çekiyor isteklerimi söylüycem diye senin kısmet ayağına gelmiş iste işte daha sonra ararım diyor=)yazık bilse yaparmıydı=)

tşkler mrvcm=)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com