![]() |
Alo!Buyrun ben başbakan... |
![]() |
![]() |
#1 |
merve16
|
![]() Alo!Buyrun ben başbakan...Diyarbakır'da bir GSM şirketinin çağrı merkezinin açılışını yapan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, merkeze gelen bir telefona cevap verdi ![]() ![]() Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yapımı tamamlanan yanık merkezinin ek binasının açılışını yaptı ![]() bir GSM şirketinin çağrı merkezinin açılışını gerçekleştirdi ![]() ALO BUYRUN BEN BAŞBAKAN Bin kişinin istihdam edildiği çağrı merkezinin kurdelesini kesen başbakan Recep Tayyip Erdoğan çağrı merkezi salonunu dolaşırken merkeze gelen telefona cevap verdi ![]() ![]() ![]() ![]() VATANDAŞ ŞAŞIRDI Çağrı merkezini arayan vatandaş ise bir süre şaşkınlık içinde kalarak, telefona çıkan kişinin Başbakan olduğundan emin olmadığı için "Aslında ben kontör yüklemek için aramıştım ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Alo!Buyrun ben başbakan... |
![]() |
![]() |
#2 |
haticee
|
![]() Cevap : Alo!Buyrun ben başbakan...:))) sansa bak |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Alo!Buyrun ben başbakan..."Aslında ben kontör yüklemek için aramıştım ![]() ![]() Vatandaş dediğin böyle olur ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() Cevap : Alo!Buyrun ben başbakan...insan ona ulaşmak için ne zorluklar çekiyor isteklerimi söylüycem diye senin kısmet ayağına gelmiş iste işte daha sonra ararım diyor=)yazık bilse yaparmıydı=) tşkler mrvcm=) |
![]() |
![]() |
|