![]() |
Lal-ü Aşk.... |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Lal-ü Aşk....Seninle olmanın en güzel yanı ne biliyor musun?
Elin elime değmeden avuçlarımı terleten sıcaklığını, Taa içimde hissetmek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seninle olmanın en kötü yanı ne biliyor musun? ''Seni seviyorum'' sözcüğü dilimin ucunu ısırırken her konuşmamızda, Boş yere saatlerce havadan sudan söz etmek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seninle olmanın en heyecanlı yanı ne biliyor musun? Aynı şeyleri seninle aynı anda düşünmek, Birlikte ağlamak birlikte gülmek ![]() Ve buradayken bile seni çılgınca özlemek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seninle olmanın en acı yanı ne biliyor musun? Seni hiç tanımadığım bir sürü insanlarla paylaşmak ![]() Senin yanında olan, Seninle konuşan herkesi çocukça kıskanmak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seninle olmanın en mutlu yanı ne biliyor musun? Tanıdık birileriyle karşılaşma tedirginliği ile yollarda yürümek yan yana ![]() Elimdeki şemsiyeye inat yağmurda ıslanmak birlikte ![]() Elimde kır çiçeğiyle seni beklemek ![]() ![]() ![]() Aynı mekanlarda aynı yiyecekleri yemek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seninle olmanın en romantik yanı ne biliyor musun? Sensiz gecelerde sana söyleyemediklerimi yıldızlara aya anlatmak ![]() ![]() ![]() Okuduğum kitabın sayfalarında, Dinlediğim şarkıların türkülerin şiirlerin, Her mısrasında seni bulmak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seninle olmanın en zor yanı ne biliyor musun? Seni kaybetme korkusuyla hayatta ilk kez tattığım o tarifsiz duygularımı umut denizinin ortasında küreksiz bir sandala hapsetmek ![]() Sevgili yerine yıllarca dost kalmayı başarmak ![]() Yalın ayak yürümek bıçağın en keskin yerinde ![]() Kanadıkça tuz yerine gözyaşlarımı basmak yüreğime ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seninle olmanın tek yan etkisi ne biliyor musun? Nereden bileceksin? Sen benimle hiç olmadın ki ![]() Olsaydın avuçlarım terlemezdi ![]() ![]() ![]() Isırmazdım dilimin ucunu ![]() ![]() ![]() Özlemezdim seni yanımdayken ![]() Kıskanmazdım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkmazdım yollarda yürümekten ![]() Islanmazdım yağmurlarda ![]() Yıldızlara aya dert yanmaz, Böyle her şarkıda sarhoş olmazdım ![]() Korkmazdım seni kaybetmekten, Ayaklarım kan revan atlardım sandaldan denize ![]() Ve her kulaçta haykırırdım seni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama sen hiç benimle olmadın ki ![]() ![]() ![]() Ya aklın başka yerlerdeyi, Ya da yüreğin ![]() ![]() ![]() Can Yücel |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Lal-ü Aşk.... |
![]() |
![]() |
#2 |
evrem88
|
![]() Cevap : Lal-ü Aşk....yorum yapmıycam artık senn yazıarın çnkü ypamıorum yetersiz kalıo=))sn teşekkürlerimden anla canm=)) |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Lal-ü Aşk.... |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Cevap : Lal-ü Aşk....çok tşk ederim evremcm ilgin için anlıyorum ben=) |
![]() |
![]() |
|