|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
avşan, fütenç, habak, otu, yarpuz, özellikleri |
![]() |
Avşan Otu (Fütenç, Habak, Yarpuz) Özellikleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Avşan Otu (Fütenç, Habak, Yarpuz) ÖzellikleriAvşan otu (fütenç ![]() ![]() * Daha çok mısır ![]() ![]() * Kara ![]() ![]() * Tohumu ![]() ![]() * İyisi güzel kokulu olanıdır ![]() Avşan otu (fütenç ![]() ![]() * En önemli kalp ilaçlarındandır ![]() ![]() ![]() * Tohumu kaynatılıp içilirse uçuğa ve idrar tutukluğuna faydası vardır ![]() * Usaresi göze çekilirse görme kudretini artırır ![]() * Gülyağı ![]() ![]() * Güneşte bir süre kurutulduktan sonra biraz çiğnenirse diş ağrısını dindirir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|